slogan7-al

Urgjencat Obstetrike

Titulli i aktivitetit: Urgjencat Obstetrike
Data e zhvillimit: 11-13/06/2010
Vendi i organizimit: Tirana International Hotel             
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Perinatologjisë - FICO
Kontaktet: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Obstetër; Gjinekologë
Qëllimi i aktivitetit: Ky aktivitet është ngjarja më e rëndësishme në fushën e mjekësis amtaro-fetale dhe përbën përpjekjen më seroze të pararojës së obstetër-gjenekologë, për  të ecur përkrah mjekësisë bashkëkohore.
Kreditet: 20