slogan7-al

Të reja

Seminari "Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional"

seminari-ricertifikimi-profesionistveDitën e martë, 9 mars 2010, ora 10:00 në ambjentet e hotel “Chateau Linza”, Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, në bashkëpunim me Autoritetin Rajonal Shëndetësor të Tiranës, zhvillojnë seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim...

Lexo më shumë...

Konferenca e parë kombëtare e edukimit në vazhdim

konferenca-l-edukimi-vazhdimNë datën 10 Djetor, 2009, në Hotel Sheraton, Tiranë, u zhvillua Konferenca e Parë Kombëtare e Edukimit në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë. Kjo konferencë u organizua nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim dhe Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me Agjencinë Zviceriane për

Lexo më shumë...

Miratimi i Dokumentit Rregullator për Ricertifikimin e Profesionistëve të Shëndetësisë

ministri-petrit-vasiliNë datën 22 Tetor 2009, Ministri i Shëndetësisë Z. Petrit Vasili firmosi urdhrin për miratimin e “Dokumentit Rregullator për Ricertifikimin e Profesionistëve të Shëndetësisë” të hartuar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim. Ky urdhër ngarkon Qendrën Kombëtare të Edukimit në Vazhdim, Institutin e...

Lexo më shumë...

Seminar. 7 Tetor 2009. “Vlerësimi i nevojave për trajnim për drejtuesit e Qendrave Shëndetësore të kujdesit parësor në Shqipëri”

seminar-7-tetor-2009Në 7 Tetor 2009,  Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, zhvilloi seminarin ne lidhje me studimin “Vlerësimi i nevojave për trajnim për drejtuesit e Qendrave shëndetësore të kujdesit parësor”. Në të morën pjesë përfaqësues të Ministrisë së ...

Lexo më shumë...