slogan7-al

Të reja

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Elbasan

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të mërkurën,  datë 4 Nëntor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në kompleksin “Kriva” – Elbasan, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e ...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Fier

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të enjten,  datë 4 Nëntor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Fieri ” – Fier, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e ...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Korçë

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të premten,  datë 22 Tetor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Grand ” – Korçë, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e...

Lexo më shumë...

NJOFTIM PER SHPREHJE INTERESI

logo-newsProjekti Sistemi i Zhvillimit Profesional në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Edukimit në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë, do të ofrojë trajnime për kategorinë infermierë/ mami dhe mjekë të përgjithshëm/familjes të shërbimit shëndetësor parësor në qarqet Shkodër dhe Elbasan.Për...

Lexo më shumë...