slogan7-al

Të reja

Mjekë, farmacistë dhe stomatologë!

Ju kujtojmë se numri minimal i detyrueshëm i krediteve të edukimit në vazhdim që duhet të keni mbledhur brenda vitit 2010 është 5. Siç jeni në dijeni, këto kredite mund të fitohen përmes pjesëmarrjes në konferenca, seminare, trajnime të zhvilluara brenda dhe jashtë vendit; aktivitete të të mësuarit në distancë; dhe aktivitete individuale si: shkrim artikujsh...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Elbasan

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të mërkurën,  datë 4 Nëntor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në kompleksin “Kriva” – Elbasan, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e ...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Fier

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të enjten,  datë 4 Nëntor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Fieri ” – Fier, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e ...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë - Korçë

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të premten,  datë 22 Tetor, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Grand ” – Korçë, në bashkëpunim me projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional” dhe Drejtorinë e Shëndetit Publik, Ministria e...

Lexo më shumë...