slogan7-al

Të reja

LAJMËRIM !

Urdhri i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 351 dt. 29.05.2020

Urdhri nr. 351 dt 29.05.2020

LAJMËRIM !

Sipas Urdhrit të Ministrit të Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 222 dt. 01.04.2020 njoftohen të gjithë ofruesit e aktivitetve të edukimit në vazhdim dhe profesionistët e shëndetësisë, se pezullohen të gjitha aktivitet deri në përfundim të gjendjes së epidemisë të shkaktuar nga infeksioni COVID-2019

Urdher 222 date 01.04.2020

Njoftim !

Njoftìm!

QKEV njofton të gjithë profesionistët e shëndetësisë se vërtetimet për efekt ri-licensimi lëshohen çdo Të Hëne dhe Të Enjte ora 09.00 - 12.00.

*Për kërkesa paraprake dërgoni një kopje elektronike të licenses suaj në adresën Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. dhe e tërhiqni në ditët e sipërpërmendura.

Thirrje për shprehje interesi për ngritjen e Grupit të Kolegëve

Me qëllim nxitjen dhe mbështetjen e ekipeve të KSHP-së në ngritjen dhe funksionimin e Grupeve të Kolegëve si një mjet efektiv i edukimit në vazhdim në vendin e punës, HAP fton ekipet e qendrave shëndetësore që të shprehin interesin për ngritjen dhe funksionimin e Grupit të Kolegëve në QSH-në e tyre.

Shkarkoni thirrjen e plotë duke klikuar KËTU.