slogan7-al

Takimi vjetor i 16-të, “Aleanca Globale për Edukimin Mjekësor / Prezantohet Reforma e Edukimit në Vazhdim në Shqipëri

gjermani-reforma-edukimi-vazhdim-17-6-11Në datat  5-7 Qershor 2011, në Munih të Gjermanisë u zhvillua takimi vjetor  i 16-të, “Aleanca Globale për  Edukimin Mjekësor”, (Global Alliance in Medical Education).  Ekspertë të ndryshëm nga e gjithë bota, mes të cilëve edhe Entela Shehu, drejtore e QKEV-së,  ndanë mes tyre të rejat më të fundit në lidhje me standardet, perspektivat dhe tendencat e EVM (edukimi i vazhdueshëm mjekësor).   Tema kryesore e këtij takimi ishte “Bashkëpunimi  në Edukimin e Vazhdueshëm Mjekësor”,  mbi të cilin Dr. Shehu   bëri një prezantim mbi sistemin e edukimit në vazhdim në Shqipëri, ecurinë dhe sfidat e tij. Aleanca Globale për  Edukimin Mjekësor  është një organizatë jo-fitimprurëse që i përkushtohet edukimit mjekësor në botë. E themeluar që  në vitin 1995, ajo  shërben si një forum ku shkëmbehen ide dhe eksperienca midis organizatave të ndryshme në lidhje me zhvillimin dhe ofrimin e EVM.

Klikoni link-un e mëposhtëm për të shkarkuar të plotë materialin: