slogan7-al

ZHVILLOHET KONGRESI I PARË NDËRKOMBËTAR MJEKËSOR PËR MJEKË, FARMACISTË DHE STOMATOLOGË

kongres-27-7Forumi  Mjekësor  i Evropës Juglindore organizon Kongresin e parë  Mjekësor  Ndërkombëtar. Kongresi do të të zhvillohet në datat 22-25 shtator 2010 në Varna –Bullgari dhe akreditohet nga Komiteti Evropian i Akreditimit.  Lidhur me temat e Kongresit të gjithë të interesuarit mund të gjejnë informacione të detajuara në shoqatat përkatëse ku përfshihen;  Alergologji-Imunologji, Endokrinologji,  Onkologji , Mjekësi e Familjes,  Kardiologji dhe Hipertomi.  Përmbajtja e kongresit do të jetë kryesisht me tematikë shkencore  dhe njëkohësisht do të zhvillohen aktivitete sociale  tërheqëse për fushtat përkatëse.  Pjesëmarrja është e lirë, konfirmimi do të bëhet pranë shoqatave përkatëse brenda datës
20.08.2010.