slogan7-al

Mjekë, Farmacistë, Stomatologë!

Ju rikujtojmë se numri minimal i detyrueshëm i krediteve të edukimit në vazhdim për vitin 2012 është 15, ndërsa numri i rekomanduar i krediteve është 30.   

Ju mund të njiheni me numrin aktual të krediteve tuaja në Regjistrin Kombëtar të Ricertifikimit, që gjendet në  faqen e Internetit të QKEV-së:  www.qkev.gov.al.
Gjithashtu mund të bëni dhe përditësimin e të dhënave tuaja personale.

Për të mundësuar përdorimin individual, online të këtij regjistri, QKEV disponon për të gjithë profesionistët e regjistruar një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim të personalizuar. Profesionistët që nuk janë pajisur ende me këtë informacion janë të lutur të kontaktojnë QKEV-në.

Për tu informuar mbi aktivitetet e akredituara ku ju mund të merrni pjesë, vizitoni rregullisht dritaren “kalendari i aktiviteteve të akredituara” në faqen tonë të internetit.

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim
Adresa: Rr. Aleksandër Moisiu, Nr.84, Tiranë
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
www.qkev.gov.al
Tel: + 355 4 2452286
e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.