slogan7-al

Të reja

Seminari mbi ricertifikimin e profesionistëve të shëndetësisë dhe zhvillimin e aktiviteteve të edukimit në vazhdim – Shkodër.

Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim ka organizuar të enjten,  datë 27 maj 2010, seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional”. Në takimin e zhvilluar në hotel “Grand” - Shkodër, në bashkëpunim me Institutin e Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor dhe projektin “Sistemi i Zhvillimit Profesional”...

Lexo më shumë...

Seminari mbi ricertifikimin dhe akreditimin e aktiviteteve të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë – Tiranë.

seminar-22-10Ministria  e Shëndetësisë dhe Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim (QKEV), organizuan ditën e mërkurë, datë 31 mars, seminarin me temë: “Programi i Ricertifikimit të profesionistëve të shëndetësisë dhe akreditimi i aktiviteteve të edukimit në vazhdim”. Qëllimi i këtij seminari ishte njohja e ...

Lexo më shumë...

Seminari "Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim profesional"

seminari-ricertifikimi-profesionistveDitën e martë, 9 mars 2010, ora 10:00 në ambjentet e hotel “Chateau Linza”, Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim, në bashkëpunim me Autoritetin Rajonal Shëndetësor të Tiranës, zhvillojnë seminarin me temë “Ricertifikimi i profesionistëve të shëndetësisë një mundësi për zhvillim...

Lexo më shumë...

Konferenca e parë kombëtare e edukimit në vazhdim

konferenca-l-edukimi-vazhdimNë datën 10 Djetor, 2009, në Hotel Sheraton, Tiranë, u zhvillua Konferenca e Parë Kombëtare e Edukimit në Vazhdim për profesionistët e shëndetësisë. Kjo konferencë u organizua nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim dhe Ministria e Shëndetësisë, në bashkëpunim me Agjencinë Zviceriane për

Lexo më shumë...