slogan7-al

Kush jemi ne?

Stafi i Qendrës Kombëtare të Edukimit në Vazhdim përbëhet nga profesionistë të shëndetësisë dhe fushave që lidhen me të. Përbërja shumëdisiplinare e tij ndihmon në fuqizimin e kapaciteteve të qendrës dhe përmbushjen e misionit të saj.

Stafi i motivuar i QKEV-së është tejet i përkushtuar për zhvillimin e një sistemi të strukturuar mirë dhe efektiv të edukimit të vazhduar për profesionistët e shëndetësisë.

QKEV është e organizuar në disa sektorë, të cilët bashkëpunojnë në mënyrë të vazhdueshme.
Struktura e QKEV-së është si më poshtë:

Drejtor:                 Entela Shehu  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.         
Asistente  Administrative: Artemida  Selmanaj Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.             

Sektori  i  Akreditimit
Shef  sektori           Ilir Shamata   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.     
Specialist sektori    Anduela Pinguli  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Vjollca  Kamberi  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Besa Dakli  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Elisabeta Bushi  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Sektori i Certifikimit
Shef sektori            Suzana Zeraliu  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Merita Halili  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Eda Kociaj  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Operatori                Shpresa Hysa  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Sektori i Monitorimit dhe Cilësisë
Shef sektori            Albana Adhami(Cela) Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Erina Hilaj   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Xhezarina Menga Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Sektori i Informimit dhe Marrëdhënieve me Publikun
Shef sektori            Emira Paçrami Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Sokol Spahiu Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Specialist sektori    Savila Nona Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Sektori i Administratës dhe Financës    
Shef  sektori           Mimoza Ismaili Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Speclalist sektori    Manjola Cecia Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Stafi Ndihmës
Jonadër Shima
Dafina Dervishi