slogan7-al

30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor, Vlorë, Durrës,Shkodër, Pogradec “Patologjitë Infektive Respiratore, ORL, Gastro-Intestinale, në Sherbimin Parësor. Ndikimi në cilesinë e jetës dhe mënyrat e menaxhimit të tyre”.

Titulli i aktivitetit: 30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor, Vlorë, Durrës,Shkodër, Pogradec “Patologjitë Infektive Respiratore, ORL, Gastro-Intestinale, në Sherbimin Parësor. Ndikimi në cilesinë e jetës dhe mënyrat e menaxhimit të tyre”.

Data e zhvillimit: 30 prill, 7 maj, 29 maj, 5 Qershor

Vendi i organizimit: Hotel Partner Vlorë, Hotel Bleart Durrës, Hotel Colosseo Shkodër, Hotel Millenium Pogradec

Organizatori/ofruesi: Fondacioni Shqipëtar Kundër AIDS dhe Sëmundjet Infektive Për Fëmijët

Kontakte: Tel: 0682164577 e-mail : Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshëm, pediatër

Kreditet : 3