slogan7-al

9 mars 2015, Elbasan “Diabeti mellitus dhe komplikacionet afatgjata ”.

Titulli i aktivitetit: 9 mars 2015, Elbasan “Diabeti mellitus dhe komplikacionet afatgjata ”.

Data e zhvillimit: 9 mars 2015 Vendi i organizimit: Salla e konferencave UNIZKM “Elena Gika” , Elbasan

Organizatori/ofruesi: Universiteti Katolik “Zonja e Këshillit të Mirë”, Dega Infermierisë Elena Gjika, Elbasan

Kontakte: Tel: 0697761991 , (054)253347. Adresa: L. Beqir Dardha, RR.11 Nëntori, Elbasan

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3