slogan7-al

28 shkurt 2015 Shkodër . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”.

Titulli i aktivitetit: 28 shkurt 2015 Shkodër . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”.

Data e zhvillimit: 28 shkurt 2015

Vendi i organizimit: Shkodër

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Hipertensionit

Kontakte: Tel: 0682063967 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, kardiolog, kirurg, nefrolog , specialitete të sëmundjeve të brëndshme

Kreditet : 3