slogan7-al

23 shkurt 2015, Elbasan “Këshillimi dhe Komunikimi ”.

Titulli i aktivitetit: 23 shkurt 2015, Elbasan “Këshillimi dhe Komunikimi ”.

Data e zhvillimit: 23 shkurt 2015

Vendi i organizimit: Salla e konferencave UNIZKM “Elena Gika” , Elbasan

Organizatori/ofruesi: Universiteti Katolik “Zonja e Këshillit të Mirë”, Dega Infermierisë Elena Gjika, Elbasan

Kontakte: Tel: 0697761991 , (054)253347. Adresa: L. Beqir Dardha, RR.11 Nëntori, Elbasan

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3