slogan7-al

Janar – Prill 2015 “Mbikqyrja epidemologjike e semundjeve infektive dhe efektet anesore: vaksinat dhe strategjite e vaksinave”.

Titulli i aktivitetit: Janar – Prill 2015 “Mbikqyrja epidemologjike e semundjeve infektive dhe efektet anesore: vaksinat dhe strategjite e vaksinave”. 

Data e zhvillimit: Janar – Prill 2015

Vendi i organizimit: Universiteti Zonja e Këshillit të Mirë

Organizatori/ofruesi: Kompleksi Spitalor Universitar Zonja e Këshillit të Mirë

Kontakte: Tel: 0672023898 RR “Dritan Hoxha” Tirane

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjeke

Kreditet : 36