Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   kliko-kreditet11112016   Verifikimi Regjistrimit ne QKEV
Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Trajnim i koordinatorëve lokalë mbi Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim
QKEV në bashkëpunim me Health for All Project (HAP) organizon trajnimin mbi “Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim. Planifikimi, realizimi dhe vleresimi i tyre”. Objektivi i pergjithshem i ketij trajnimi është të rrisë njohuritë e stafit të ri të QKEV dhe koordinatorëve të caktuar për edukimin në...
Read more
Raporti Vjetor 2016
Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim publikon Raportin Vjetor 2016 të Edukimit në Vazhdim Raport_Vjetor_2016.pdf
Read more
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Maj 2017
Gjatë muajit Maj 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 15 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim, prej të cilave 8 trajnime, 6 konferenca dhe 1 leksion
Read more

Lista e profesionistëve me detyrim të kryer për ciklin e parë