slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   kliko-kreditet11112016   Verifikimi Regjistrimit ne QKEV
Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Dhjetor 2017
Gjatë muajit Dhjetor 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 24 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim, prej të cilave 12 trajnime, 9 konferenca, 2 leksione dhe 1 seminar.
Read more
Trajnim i koordinatorëve të Spitaleve mbi Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim
Në datat 18 dhe 19 Dhjetor 2017, QKEV në bashkëpunim me projektin Health for All Project (HAP) organizoi trajnimin mbi “Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim. Planifikimi, realizimi dhe vlerësimi i tyre” me koordinatorët e spitaleve rajonale dhe universitare.  Ky ishte takimi i tretë i realizuar me këtë tematikë pas...
Read more
Njoftim për Provimin e Certifikimit të Mjekëve!
Më datat 7.8,12,13,14 dhjetor 2017, ora 9.00 në Fakultetin e Mjekësisë zhvillohet Provimi i Certifikimit për mjekët të cilët nuk kanë përmbushur detyrimet e ciklit të parë të certifikimit 2010-2014,sipas specialiteteve përkatese.  E enjte, 7 dhjetor 2017 Anestezi Reanimacion, Endokrinologji, Hematologji, Biokimi, Semundje infektive, Urologji, Obstetrike Gjinekologji E premte, 8...
Read more

Trajnim i koordinatorëve të Spitaleve mbi Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim

Në datat 18 dhe 19 Dhjetor 2017, QKEV në bashkëpunim me projektin Health for All Project (HAP) organizoi trajnimin mbi “Standardet e Cilësisë së Aktiviteteve të Edukimit në Vazhdim. Planifikimi, realizimi dhe vlerësimi i tyre” me koordinatorët e spitaleve rajonale dhe universitare. 

Ky ishte takimi i tretë i realizuar me këtë tematikë pas dy grupeve të para të trajnuara me koordinatorët e edukimit në vazhdim pranë drejtorive të shëndetit publik në rajone e rrethe.

Objektivi i përgjithshëm i këtij trajnimi ishte rritja e njohurive të pjesëmarrësve mbi standardet e cilësisë të edukimit në vazhdim, mbi planifikimin, hartimin dhe ofrimin e aktiviteveve institucionale të edukimit në vazhdim.

IMG 4643