slogan7-al

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
calendar-activities   kliko-kreditet11112016   Verifikimi Regjistrimit ne QKEV
Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Prill dhe Maj 2018
Gjatë muajve Prill dhe Maj 2018, QKEV ka monitoruar gjithsej 50 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim, prej të cilave 35 Trajnime, 2 Leksione, 6 Konferenca, 3 Kongrese, 2 Workshop dhe 2 Seminare. Nga monitorimi u dalluan për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit...
Read more
Njoftim për Provimin e Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë!
Ju njoftojmë se në datën  7 Qershor 2018 ora 11:00 është parashikuar të zhvillohen provimet e Certifikimit për Profesionistët e Shëndetësisë ( mjekë, stomatologë, farmacistë ) të cilët nuk kanë përmbushur detyrimet e ciklit të parë të programit të Certifikimit 2010 - 2014: Provimet do të zhvillohen pranë fakulteteve përkatëse. Pjesëmarrësit në provim duhet...
Read more
Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Mars 2018
Gjatë muajit Mars 2018, QKEV ka monitoruar gjithsej 19 aktivitete, lidhur me zbatimin e standardeve të cilësisë së edukimit në vazhdim, prej të cilave 15 Trajnime, 2 Leksione, 1 Konferencë dhe 1 Seminar. Nga monitorimi u dallua për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim, aktivitetiKonferenca V-të Farmaceutike “Së...
Read more

Monitorimet e Aktiviteteve për Muajin Tetor 2017

Gjatë muajit Tetor 2017, QKEV ka monitoruar gjithsej 21 aktivitete të edukimit në vazhdim, prej të cilave 14 trajnime dhe 5 konferenca dhe 2 seminare.

Nga monitorimi u dalluan për përmbushje maksimale të standardeve të edukimit në vazhdim aktivitetetet:

"Konferenca e 8-të e Europës Juglindore e Kimioterapisë dhe Infeksionit", organizuar nga Shoqata Shqiptare e Infektivologjisë në Durrës. 

"Ndërhyrjet për lënien e duhanit", organizuar nga Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik.

Plotësimi i standardeve konsistoi në nivelin e lartë shkencor të prezantimit nga ana e lektorëve, në zbatimin me rigorozitet të kriterit të konfliktit të interesit, te programit të aktivitetit, si dhe standarteve te tjera te cilesise, për të cilat përfitoi rritje të numrit të krediteve.