Viti 2017

6-11-13 korrik 2017 Tirane/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 19
5 dhe 12 korrik 2017 / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 22
30 qershor – 1 korrik 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 8
30 qershor – 1 korrik 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 307
28 – 29 qershor 2017 / Malesi e Madhe “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 6
28-29 qershor 2017 “Simpoziumi XI vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik- Sfidat ne promovimin e shendetit dhe edukimin shendetesor”. 416
24 - 25 qershor 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 752
24 qershor 2017 Korce / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 34
23 - 24 qershor 2017 Shkoder / “Rehabilitimi pas protezes se artikulacionit Kokso-Femoral dhe Artikulacionit te Gjurit” 184
23 – 24 qershor 2017, Tirane/ Konference “Kujdesi shendetesor ne specialitete". 1061
23 qershor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 39
22, 23, 24 qershor 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 55
22,23,24 qershor 2017 Tirane/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 50
18 qershor 2017, Levan Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 63
18 qershor 2017 Levan Fier . “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 69
17 - 18 qershor 2017 Has, Kukes/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 66
17 - 18 qershor 2017, Peqin /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 29
17 qershor 2017 , Durres / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 92
17 qershor 2017, Korce/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 52
16 – 17 qershor 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 566
16, 17, 18 qershor 2017, Vlore /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 104
15 qershor 2017, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3, Moduli 4” 297
15 qershor 2017 Skrapar / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 46
11 qershor 2017 Levan, Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 50
10 - 11 qershor 2017 Fushe Kruje/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 83
10 - 11 qershor 2017, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 49
10 – 11 qershor 2017, Bulqize/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 50
10 qershor 2017 , Fier / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 51
10 qershor 2017 Konference “Menaxhimi i disiplemive (Bazuar ne Udherrefyesin e fundit ESC 2016)”. 9
10 qershor 2017 Durres/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 80
9 dhe 16 qershor 2017 Videoleksion / “Mbrojtja ndaj rrezatimit diellor dhe crregullimet e gjumit”. 815
9, 10, 11 qershor 2017, Berat /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 87
8 qershor 2017 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Infermieror per pacientet me Aksidente Cerebro-Vasculare (AVC)” 1310
8 qershor 2017 Kelcyre, Permet / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 25
7,21,28 qershor 2017 Berat / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 234
7 qershor Vlore, 8 qershor Berat, 9 qershor Fier, 14 qershor Shkoder, 15 qershor Durres, 16 qershor Kavaje, 21 qershor Korce, 22 qershor Lezhe, 23 qershor Gjirokaster 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalim 312
3-4 qershor 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 110
6 qershor – 7 korrik 2017 Konference / Tirane “Njohuri Etiko-Legjislativ per stomatologe ”. 125
6,8,13,15 qershor 2017 /Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 183
3, 4, 10, 11 qershor 2017 “ Shendeti Mendor dhe Crregullimet Psikologjike tek femijet dhe adoleshentet“. 28
3-4 qershor 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 145
3 qershor 2017 , Berat / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 263
3 qershor 2017, Trajnim “Kursi i Sklerozes Laterale Amiotrofike (SLA)” 23
3 qershor 2017 Fier/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 90
3 qershor 2017, Durres/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 157
3 qershor 2017 Durres/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 133
2 dhe 3 qershor 2017 Shkoder / “Konferenca e 1-re shkencore e Shkencave Mjekesore-Teknike (Hulumtimi dhe Edukimi ne Shkencat Mjekesore-Teknike)” 102
1 qershor 2017 Durres Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 259
31 maj 1, 2 qershor 2017, Shkoder/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 594
29 maj Burrel dhe 26, 30, 31 maj Fier Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 92
27 – 28 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 1654
27-28 maj 2017 , Bulqize /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 57
27 - 28 maj 2017 Shkoder/Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 154
27- 28 maj 2017, Elbasan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 104
27 maj 2017 Tirane / Konference “Diabet & Metabolizem – Te rejat 2017” 33
27 maj 2017, Fier/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri". 103
27 maj 2017 , Tirane / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 288
27 maj 2017 Konference “ Konferenca Kombetare Mjekesore e trajtimit modern te plageve “. 47
27 maj 2017 Tirane/Konference“Takimi i IV i Ortodonteve Shqipetare”. 325
26 – 27 maj 2017, “Praktika Laboratorike me sistemet bashkohore”. 302
26 maj Lushnje, 31 maj dhe 1 qershor Tirane, 2 qershor Elbasan 2017 “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 110
26 maj 2017, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 168
26 maj 2017 Workshop/ “Workshop mbi fotografine dentare” 51
25 - 26 maj 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 415
25-26 maj 2017 , Tirane /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 66
23 -24 dhe 25-26 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 92
22 maj 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 170
20, 21 maj 2017 Fier/Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 153
20 - 22 maj 2017 Tirane “Kurs endodoncie-konservative dhe restaurimi, faseta direkte ne sektoret anteriore”. 36
20- 21 maj 2017, Ballsh/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 44
20 - 21 maj 2017 Tirane “Kongresi i III Kombetar i Fizioterapise” 364
20 maj – 20 qershor 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 266
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 59
20 maj 2017, Fier/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 56
20 – 21 maj 2017 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“ 464
20 maj 2017 Durres / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 115
20-21 maj 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 346
20 maj 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 134
19, 20, 26, 27 maj 2017 Shkoder, Trajnim/ “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 35
19 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Statusi actual dhe efektet e implementimit te recetes elektronike (eRx) ne Shqiperi dhe Ndryshimet ne Legjislacionin Fiskal dhe te Punes, efektet e zbatimit te tyre ne fushen farmaceutike” 168
19 maj 2017, Lac. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 74
18, 23, 25 maj 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 184
18, 19, 24 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 124
17- 18 maj, 26-27 maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 70
15 maj – 15 qershor 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij”. 275
14 maj 2017, FierShegan Lushnje/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)". 75
14 , 15 maj 2017 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus” 32
14 maj 2017, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 260
13, 14, 20, 21 dhe 27 maj 2017 Kavaje Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 112
13 – 14 maj 2017 , QSH Zallbastar /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 61
13 -14 maj 2017, Tirane, Konference “Kongresi i V Nderkombetar i Shoqates Shqiptare Obsetrike-Gjinekologjise”. 23
13- 14 maj 2017, Peshkopi/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 66
13 maj 2017, Durres/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 93
12 maj Shkoder, 19 maj Tirane, 26 maj Vlore 2017 Konference. “Patologjite Infektive Respiratore, Gastro-Intestinale dhe Sindromi Vertiginoz ne Sherbimin Paresor. Ndikimi ne cilesine e jetes dhe menyrat e menaxhimit te tyre”. 61
12-13 maj 2017 Tirane/Konference “ Qasjet e fundit shkencore dhe zhvillimet ne shkencat farmaceutike”. 96
12 -13 maj 2017, Korce /Trajnim “Lidershipi dhe roli i lidershipit pozitiv, vendimtare per te qene te suksesshem”. 74
12 - 13 - 14 maj 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 229
12 maj 2017 Vlore/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 115
12 maj 2017 Tirane / Trajnim“SFIDAT E INFORMATIZIMIT NE SISTEMIN SHENDETESOR SHQIPTAR” 102
11, 12, 13 maj 2017, Vlore/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 134
11 maj Burrel, 12 maj Peshkopi, 13 maj Burrel, 16 maj Fier, 19 maj Burrel 2017,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 64
10 maj – 10 qershor 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 116
9 maj 2017 “Konference / Percaktoret e sjelljeve te lidhura me shendetin dhe semundjet ne vendet e rajonit Europian ”. 439
8 maj Fier, 15 maj Mallakaster, 16 maj Burrel, 17 maj Lushnje, 18 maj Bulqize, 19 maj Peshkopi 2017 Workshop / “Rritja e rolit te infermierit ne KSHP nepermjet trajnimit ne vendin e punes”. 23
Maj 2017 Konference/“Konferenca e Dyte Shkencore Studentore” 378
6 – 7 maj 2017 Elbasan, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 184
Prill - Maj 2017 , Lezhe/ Trajnim “Kujdesi Paliativ ne te semuret terminal me kancer, SIDA, te moshuar me semundje kronike etj” 109
6 - 7 maj 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 141
6 maj 2017 Fier / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 148
6 maj 2017, Seminar /“Risite dhe teknologjite e avancuara ne diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit te gjirit”. 34
6 maj 2017, Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 55
6 maj 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 125
6 maj 2017 , Fiershegan- Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 93
6, 7, 13,14 maj 2017 Tropoje Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 82
5, 6, 7 maj 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 90
4 maj 2017, Tirane/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 196
4 maj Tirane, 5 maj Librazhd 2017 / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 124
5 maj 2017 Videoleksion / Tirane “Virozat Stinore respiratore, alergjite respiratore stinore dhe tumorogjeneza” 33
3, 4, 9, 11 maj 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 293
29 prill Lushnje, 6 maj Gjirokaster, 13 maj Diber, 20 maj Burrel 2017. “Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive me te shpeshta.”. 198
29 dhe 30 prill 2017, Fier/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 41
29 prill 2017 Gjirokaster “Konferenca : Kujdesjet shendetesore te rendesishme per nje komunitet te shendetshem ” . 46
29 dhe 30 prill 2017, Puke/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 24
29 – 30 prill 2017 Selenice, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 38
28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”. 38
25 – 26 prill 2017 Tirane “ Kujdesi Perinatal per nenen dhe femijen ”. 36
29 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 90
28 – 29 prill 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1199
28 - 29 Prill 2017 Konference / Durres, “Advanced managment of trauma”. 551
28 prill 2017 /Kukës. “Aftesim e ngritje tekniko-profesionale te mjekeve te spitalit Kukes” 114
27- 28- 29 prill/ 2-3-4 maj/ 15-16-17 maj/ 22-23 maj 2017, Tirane,” Kujdesi per femijet 0-6 vjec ne Sherbimin Shendetesor Paresor” 15
25 – 26 prill 2017 “Trajnimi me Infermieret e QSH Klos per “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 80
25 prill 2017 Korce / Trajnim “Perdorimi i antibakterialeve ne praktiken mjerkesore. Farmakokinetika, Farmakodinamika (PK/PD) dhe dozimi i pershtatshem i antibakterialeve” 67
24 prill 2017 /Kukës. “Edukimi i vazhdueshem infermieror per safin e Spitalit Rajonal Kukes per vitin 2017”. 102
22, 23 prill 2017 Shkoder Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 186
23 prill 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i Pranveres bazuar ne raste klinike”. 33
23 prill 2017 Patos/Trajnim “Menaxhimi i femijeve me kolle dhe veshtiresi ne frymemarrje” 12
22 dhe 23 prill 2017 Shkoder / Trajnim “Ekzaminimi dhe rehabilitimi i pacienteve me probleme neurologjike” 344
23 prill 2017 , Korce / Trajnim “Otorinolaringologjia ne kujdesin shendetesor” 31
22 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Erupsionet jofebrile. Pershkrimi i medikamenteve ne pediatri" 20
22 prill 2017 Durres dhe 6 maj Lushnje 2017 ”Kursi i edukimit mbi te rejat dhe debatet ne mjekimin e HTA, HH, Semundjen ishemike te zemres, parandalimin e riskut kardiovaskular, Osteoperozen, Osteopeninesi dhe rhiniti alergjik dhe asma bronkiale”. 634
22 prill 2017 Korce / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 48
22 prill 2017 Elbasan / Trajnim “Patologjite okulare ne kujdesin shendetesor” 52
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze " 133
22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Trajnim mbi Pjesmarrjen ne kurset online ( Coursesites by Blackboard)" 120
22 prill 2017, Tirane/ Trajnim “Metodat kerkimore kualitative ne prespektiven e shkencave mjekesore". 27
22 prill 2017 Tiranë Trajnim: “Cilesia ne kujdesin Infermieror ” 31
21-22 prill 2017 Tirane “Konference 1re Nderkombetare ne Shkencat Mjekesore ne Shkencat Mjekesore Klinike dhe Kirurgjikale” 702
21 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Hepatotoksiciteti dhe barnat. Riniti alergjik dhe trajtimi i tij”. 27
Gjate 2017 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Kuman/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 11
20, 21 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 172
21 dhe 12 maj 2017 Laprake / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 172
20 dhe 27 prill 2017 Tirane / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 166
19, 24, 27 prill 2017 TiraneTrajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 327
19, 26 prill dhe 3, 10, 17 maj 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 370
18 dhe 25 prill 2017 Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 523
18 dhe 21 prill 2017, Paskuqan/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 73
15, 16, 22, 23 dhe 29 prill 2017 Erseke /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 204
18 – 19 prill 2017 Trajnim “Kujdesi Infermieror ne banese per te moshuarit”. 235
15, 16 prill 2017 Durres / Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 198
15 prill 2017, Vlore/Trajnim “Dislipidemite" 152
15 prill 2017 Fier / Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 157
15 prill 2017 Elbasan/Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 138
14 prill 2017, Laprake, Tirane/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 147
14 prill 2017 Elbasan/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 26
10-12 prill, 18-20 prill, 24-26 prill, 2-4 maj, 15-17 maj 2017 Peze dhe Tirane Trajnim /”Menaxhimi paraspitalor i urgjencave mjekesore” 45
9 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 234
9 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 27
8, 9 prill 2017 Rubik Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 211
8 – 9 prill 2017, 29 – 30 prill 2017, 13 -14 maj 2017 Durres/ Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 660
8 dhe 9prill 2017, Burrel/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 113
8 – 9 prill 2017 Divjake, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 147
8 prill 2017, Elbasan/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve". 158
8 prill 2017 Tirane “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës (Moduli IV)”. 25
8 prill 2017 , Korce / Trajnim “Hepatitet kronike HBC dhe HCV, trajtimi i tyre” 29
8 prill 2017 Elbasan/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 1575
8 prill 2017/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare". 17
8 prill 2017 Vlore /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 162
7 prill Tirane, 12 prill Shkoder, 19 prill Fier, 3 maj Durres, 10 maj Vlore, 13 maj Valbone, Tropoje, 17 maj Elbasan, 20 shtator Korce, 27 shtator Sarande, 4 tetor Kukes 2017 / Takim Shkencor “Semundjet kryesore Alergjike, protokollet per Mjekun e Familje 19
7 – 12 prill 2017 Lac, Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 118
7 – 8 prill 2017 “ Konferenca e 13-te Stomatologjike” 77
7 prill 2017 Videoleksion / Tirane “Osteoperoza Diagnioza, mjekimi dhe fiziologjia e ushqyerjes e metabolizmi”. 37
7 prill 2017 Elbasan/Seminar “Problemet prioritare ne asistencen infermierore te incontinences urinare” 56
6-7 prill 2017, Elbasan,” Ushqyerja tek femijet 0-6 vjec dhe nenat e reja ”. 22
5 dhe 12 prill 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 925
5, 6, 7 prill 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 160
4, 6, 11,13 prill 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 478
2 prill 2017 Korce/ Uorkshop “Patologjite e gjendres tiroide: Hypotiroidizmi” 102
2 prill 2017, Korce/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 154
1 dhe 2 prill 2017, Shkoder/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 133
1 prill 2017 Elbasan, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 149
1 prill 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 115
31 mars dhe 7 prill 2017 / Trajnim Trajneresh per Kujdesin Prenatal ne Sherbimin Paresor” 314
31 mars – 1 prill 2017 Konference “Konferenca Mjekesore per personelin teknicien”. 61
Mars 2017 Korce /Trajnim. ”Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore”. 553
29 mars – 29 prill 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 509
31 mars 2017 Kukes: “Trajnim mbi ceshtje te praktikes klinike ne institucionet publike te kujdesit shendetesor paresor te bashkise Kukes”. 22
27 mars – 27 prill 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 535
27 mars – 7 prill 2017 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 174
27 mars – 1 prill 2017, Tirane/ “Trajnim i trajnereve mbi Menaxhimin e Stresit per punonjesit e sherbimit shendetesor paresor” 107
27-28 mars 2017, Shkoder,” Monitorimi dhe promovimi fizik ne femije. Trajtimi i Semundjeve infektive tek femijet 0-6 vjec” 58
25 mars 2017, Vlore/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit". 102
25 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Vleresim i gjendjes nutricionale dhe manipulimi i marketingut te ushqimeve" 64
25 mars 2017 Leksion“Sistemi Self Ligated ne praktiken tuaj ditore”. 221
25 mars 2017 Elbasan/Leksion “Adenopatite dhe Splenomegalite” 44
25 mars 2017, Berat/ Trajnim “Parandalimi i Diabetes Mellitus". 60
25, 26 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 251
25 – 26 mars 2017 , QSH Roshnik, Berat /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 82
24 mars 2017 Tirane Seminar “Trajtimi i faktoreve te riskut kardiovaskular ne pacientet diabetike”. 236
24-25 mars 2017 Tiranë “Etika Profesionale, anemite, parazitozat ne sherbimin paresor dhe ate farmaceutik “ 49
24 mars 2017 Videoleksion / Tirane “Ndryshime ne legjislacionin farmaceutik shqiptar dhe ligji I ri per produktet kozmetike dhe specifikimet pediatrike ” 55
24 mars 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 76
22 mars – 22 prill 2017,Trajnim online ” Diabeti mellitus, njohurite baze dhe menaxhimi efektiv i tij” 372
23-24 mars dhe 30-31 mars 2017, “Trajnim dy ditor me personelin shendetesor mbi “Sherbimet Miqesore per te Rinjte “ ne Petrele dhe Ndroq-Tirane” 51
20, 23, 24 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 410
20, 21, 22 mars 2017, Korce /Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 50
18 – 19 mars 2017, Sarande/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 110
18, 24, 25, 30, 31 mars dhe 1, 7, 8 prill 2017, Elbasan, Peqin, Prrenjas , Belesh, Gramsh, Pogradec ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe infermierore : Per Riaftesimin teorik per diagnostikim dhe trajtimin e urgjencave mjekesore dhe patologjive 247
18 mars 2017, Lushnje/ Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 85
18 mars 2017 , Elbasan / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal 163
18 mars 2017 Lushnje Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 92
18 mars 2017 Gjirokaster “Konferenca VI Rajonale e Shendetit Publik” 107
18 – 19 mars 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 428
17 – 19 mars 2017 Trajnim/ “Metoda Kabat-PNF (proprioceptive neuromuscular facilitation)” 153
17 – 18 mars 2017 , Tirane /. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 94
17 mars 2017, Tirane / Konference “Konference Nderkombetare ne Mjeksine Laboratorike; E sotmja dhe e ardhmja ne Mjeksine Laboratorike”. 145
17 mars (perseritje) 2017 Videoleksion/ Tirane “Ndryshimet ligjore per dhenien e autorizmit te tregtimit te barnave dhe barnat jetime, legjislacioni shqiptar dhe pikepamjet e shoqerise mbi to ” 57
16, 17, 18 mars 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 148
16-18 mars 2017, Elbasan,” Identifikimi dhe trajnimi i anemise, infeksioneve dhe parazitozave intestinale tek femijet 0-5 vjec. Ceshtje te kujdesit per te porsalindurin, antenatal dhe postnatal ne kujdesin shendetesor paresor ” 48
16, 17, 18 mars dhe 23, 24, 25 mars 2017 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 95
15, 17, 23, 24 mars 2017 Lezhe, Puke, Gjirokaster, Tepelene / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 95
13, 15, 17,19 mars 2017 Trajnim “Shfaqja e infeksioneve nozokomiale gjate kujdesjeve infermierore dhe masat qe duhet te ndermerren ne parandalimin e tyre ” 132
11 mars 2017 , Elbasan / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 146
11 mars 2017 ,Lushnje/ Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 170
11 mars 2017 , Vlore / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 241
10 – 21 mars 2017 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 322
10, 11, 12 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Trajnim Specializues ne EMDR. Niveli i pare”. 29
10 – 17 mars 2017 Lac , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 108
8, 9, 10 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 125
6, 9, 11 mars 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 399
4 mars 2017 Elbasan, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 169
4 – 5 mars 2017 Kukes , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 103
3-4 mars, 1-2 prill, 28-29 prill, 2-3 qershor, 8-9 korrik, 29-30 shtator, 3-4 nentor 2017, Trajnim “Kurs Teorik dhe Praktik mbi Pacientet ne Ortodonci”. 120
3 mars 2017 Tirane/ Konference Shkencore “Imunoterapia Alergenspecifike”. 68
2, 3, 4, 5, mars dhe 7, 8, prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i baze ne Ortodonci”. 13
1, 2, 3 mars 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale” 78
1 mars 2017 Kolonje /Trajnim “Hallkat perberese te zinxhirit te infeksionit” 73
28 shkurt , 1, 2 mars 2017, Vore/Trajnim “Per nje qasje ndaj HIV/AIDS, pa stigma, te ndjeshme ndaj gjinise me fokus popullatat kyce” 98
27 shkurt Rreshen, 28 shkurt Lezhe, 6 mars Shkoder 2017 Trajnim “Menaxhimi i simtomave te dhimbjes dhe perdorimi i opiateve 50
27 shkurt – 7 mars 2017 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 86
27 shkurt – 6 mars 2017, Tirane/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 71
25 shkurt 2017 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 768
24, 25 shkurt dhe 4 mars 2017 QSH Postribe, Shkoder, Trajnim/ “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 10
24 – 25 shkurt 2017 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 847
24 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 314
23, 24, 25 shkurt 2017, Pogradec/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 55
23 shkurt, 2, 9, 16 mars 2017 Tirane / Trajnim” Roli i personelit te shërbimit shëndetësor parësor ne interpretim dhe diagnostikim, ne kuader Paketes se Kontrollit Mjekesor Baze, per shtetasit e grup-moshes 35-70 vjec” 578
18 - 19 shkurt 2017 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 510
17- 24 shkurt 2017, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 409
17 – 21 shkurt 2017 Shkoder Lezhe Durres Elbasan Fier Vlore Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 548
16, 17, 18 shkurt 2017, Erseke/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 237
15 shkurt 2017 (ne vazhdim), Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 273
12 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 172
11 – 12 shkurt 2017, Lushnje/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 164
11 shkurt 2017, Konference “Menaxhimi i produkteve OTC, Farmacia dhe publiku.” 1186
10 shkurt 2017 Shkoder/Trajnim. “Diagnostikimi, Menaxhimi dhe Mjekimi bashkekohor ne sherbimin paresor”. 25
5 shkurt 2017 , Korce / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 191
1 shkurt – prill 2017 Tirane / Trajnim”Modeli bio-psiko-social i aftesise se kufizuar ne Shqiperi> Punonjesit e njesive te pushtetit vendor , agjensive te punesimit te formimitprofesional, arsimit dhe sherbimeve mbeshtetese” 79
30, 31 janar dhe 3, 4 shkurt 2017 Trajnim “Menaxhimi i aksioneve infermierore gjate emergjencave vitale ne mungese te mjekut ” 268
28 – 29 janar 2017 “Human Taping-Moduli 1” 400
28 janar 2017, Trajnim “Nuvola, maskerinat transparente”. 254
27, 28, 29 janar; 24, 25, 26 shkurt; 24, 25, 26 mars; 28, 29, 30 prill 2017 Trajnim “Kurs Teoriko- Praktiko-Klinik i Protetikes Fikse”. 171
26,27,28 janar 2017, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 225
25 janar – 25 shkurt 2017,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 496
26 janar 2017 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 396
21 janar 2017, Konference “Metodika dhe mjetet e reja ne standartizimin e praktikave infermierore” 664
20,21,27,28 janar 2017 / Trajnim “Planifikimi Familjar ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 583
20 janar – 20 shkurt 2017,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 327
19-20 dhe 26-27 janar 2017, “Trajnim dy ditor mbi Planifikimin Familjar dhe HIV/AIDS me punonjesit e shendetesise te QSH Berzhite dhe Baldushk, Tirane” 335
16 janar – 16 shkurt 2017,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 323
15 janar 2017, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2017. Perditesimi i dimrit bazuar ne raste klinike”. 713
13 – 14 janar 2017 Trajnim “Dynamic Tape” 1041
9 janar 2017 e ne vazhdim Trajnim “Trajnim mbi implementimin e recetës elektronike E-RX”. 128
E premte e fundit cdo muaj 2017 “Edukimi në vazhdim i personelit te Qëndra Shëndetësore nr 5 Vlore” 68
17 – 18 dhjetor 2016, 14 – 15 janar 2017, 18 – 19 mars 2017 Tiranë Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 482