Viti 2016

27 – 29 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 179
26 - 28 dhjetor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 131
24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 126
23 dhjetor 2016 Konference/Tirane “Simpoziumi X Vjetor i Sherbimit Stomatologjik Publik mbi zhvillimet e reja ne Stomatologji ”. 537
23/12/2016;27/12/2016;28/12/2016;29/12/2016 Trajnim, “Aftësimi i Personelit Shëndetësor lidhur me shëndetin , ushqyerjen; dhe kujdesin ndaj fëmijës së porsalindur dhe te gruas shtatzane” 703
23 dhjetor 2016, “Konferenca e 6 e Reumatologjise Shqiptare”. 1775
21- 22 Dhjetor 2016, Vidioleksion “Zhvillimet teknologjike, Inovacionet ne monitorimin terapeutik dhe sfidat ne trajtimet farmaceutike te diagnozave.” 386
20, 21, 22 dhjetor 2016, Tirane/ Trajnim per ofruesit e sherbimit “Parandalimi i kancerit te qafes se mitres permes kontrollit pamor me acid acetik (VIA) dhe trajtimit me kimioterapi: avokasi per VIA” 698
20 dhjetor 2016 Lezhe/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 108
18 dhjetor 2016 Lushnje/ Uorkshop “Nutricioni. Perllogaritja e kerkesave individuale energjitike. Konsumi energjitik dhe niveli i aktivitetit fizik” 354
18 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 91
18 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 107
17 dhjetor 2016, 28 janar, 25 shkurt, 25 mars, 6 maj 2017 Tirane “Cikel Leksionesh per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 585
17 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Neonatologjia Shqiptare dhe sfidat e zhvillimit te saj sot dhe ne te ardhmen “ 563
17 dhjetor 2016 Konference “Menaxhimi i Fibilacionit atrial (FA)”. 1023
17 dhjetor 2016, 14 janar , 11 shkurt 2017 Lushnje/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 789
17 dhjetor 2016 “Konferenca e 8-te Mediko-Kirurgjikale ”. 858
17 dhjetor 2016 Lushnje /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 83
17 dhjetor 2016 Tiranë Trajnim. “Fibroza Cistike”. 697
16 - 17 dhjetor 2016 Tirane/ Konference “Trajnimi i personelit mjekesor paresor dhe trajtimi i problematikave te ndryshme mjekesore” 1259
16 dhjetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 516
16 dhjetor 2016, “Neoplazite limfoide ne focus 2016”. 198
16 dhjetor 2016 Vlore, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 97
16 dhjetor 2016 Konferencë ” Konferenca e IV Infermierore Kombetare në Specialitete. Kontributi i infermiereve ne permiresimin e shendetit te individit, familjes dhe shoqerise ”. 601
16 dhjetor 2017 Tirane “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 258
16 dhjetor 2016 “Konferenca e 7-te Infermieristike ”. 871
15 dhjetor 2016 Konference ”Alerga-Pneumologjia ne raste klinike. Cfare meson nga eksperienca”. 721
13 – 16 dhjetor 2016 , Tirane/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 248
12, 13, 14, 15 dhjetor 2016/Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i varesise nga drogat" 772
12 – 14 dhjetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 465
12 Dhjetor Shkoder, 13 dhjetor Rreshen, 14 dhjetor Lezhe 2016 Trajnim “Menaxhimi i dhmimbjes dhe perdorimi i opiateve”. 206
12 dhjetor 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 190
12 dhjetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 187
12 dhjetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 220
12 dhjetor 2016(ne vazhdim) , Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 108
11 dhjetor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 131
10 dhjetor 2016, Patos/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 117
10 dhjetor 2016, Vlore "Kerkimi shkencor dhe zbulimi i mundesive per nje kujdes infermieror me te mire" 505
10 dhjetor 2016 Tirane/Konference “Ushqyerja e duhur ne vitet e para eshte baza e nje jete te shendeteshme ne te ardhmen “ 876
10 dhjetor 2016 Burrel/Workshop “Parandalimi dhe kontrolli i Diabetit tip 2 nga mjeku i familjes" 282
10 dhjetor 2016, “Risi te reja ne trajtimin e klasave te II-ta me ose pa ekstraksione”. 962
10 dhjetor 2016, Tirane / Konference “Konference Kombetare e Dermatologeve dhe Venerologeve Shqiptare”. 870
10 dhjetor 2016 Gjirokaster “Konferenca IV e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 256
10 dhjetor 2016, Elbasan ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 131
9 dhjetor 2017 Korce “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 115
7 dhjetor 2016, Tirane/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 100
7 dhjetor 2016 Durres, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 102
6 - 9 dhjetor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 806
5 dhe 6 dhjetor 2016 Lushnje “Rregullat e ciklit te 1-re te certifikimit te personelit infermieror dhe komunikimi ne menyre individuale me QKEV ” 333
4 dhjetor 2016 , Berat / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 103
4 dhjetor 2016 Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 86
4 dhjetor 2016 Lushnje, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 85
3-4 dhjetor 2016 “ Informimi dhe trajtimi mbi crregullimet psikologjike me te zakonshme ne popullate si depresioni, ankthi, fobite etj. Identifikimi dhe sistemi i referimit nga stafet mjekesore tek specialistet e shendetit“. 76
3-4, 10-11, 17-18 dhjetor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 348
3 dhjetor 2016 , Lushnje / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 93
3 dhjetor 2016 Fier, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 79
2 dhjetor 2016 Vlore , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 90
2 – 3 dhjetor 2016 Tiranë, Konference “Kongresi i 1-re i Neuroshkencave Shqiptare” 1336
1,2-5,3,6,9,10,13,14,20 dhjetor 2016 Shkoder, Durres , Tirane , Puke, Librazhd, Vlore, Berat, Peqin, Korce / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per puno 579
1 - 2 dhjetor 2016 Kolonje, Trajnim “ Crregullimet mendore “ 522
30 nentor dhe 1,2,3 dhjetor 2016,Tirane/ Trajnim” Permiresimi i njohurive, praktikave dhe qendrimeve te personelit shendetesor ne kujdesin paresor mbi elementet e shendetit riprodhues”. 682
30 nentor 2016 Elbasan /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 100
27 nentor 2016, Lushnje/ Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 153
26 nentor 2016 ,Fier / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 161
26 nentor dhe 3, 10, 17 dhjetor 2016 QSH Dajc dhe QSH Rrethina, “Planifikimi familjar ne kujdesin shendetesor paresor” 140
26 nentor 2016 Tirane ”Konferenca XVI Kombetare e SHOSH 2016 me titull : Zhvillimet e fundit Oftalmologjike ne vendin tone si dhe ne vendet fqinje te rajonit”. 1164
26 nentor 2016 , Lushnje / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 146
25 - 26 Nëntor 2016 Konference / Durres, “Konferenca 1re Nderkombetare Shkencore e Shkencave Profesionale”. 3329
25 – 26 nentor 2016 Lac “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 119
25 nentor 2016 Konference ”Trajtimi kirurgjikal i patologjive ne moshen pediatrike”. 91
25 nentor 2016 Vlore, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 133
24 nentor 2016 QSH Rukaj, Mat / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 206
23 nentor– 23 dhjetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 357
23 nentor – 20 dhjetor 2016 Tirane : “Edukimi ne vazhdim i mjekeve specialiste poliklinika nr 3 per vitin 2016”. 330
23 nentor 2016 QSH Patos / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 103
23 nentor 2016 Tirane, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 202
22 – 25 nentor 2016, Tirane “Trajnim mbi planifikimin familjar per ofruesit e sherbimit paresor shendetesor – Trajnimi i Trajnereve” 651
22 nentor 2016 Tirane , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 141
22 nentor 2016 Tirane, Konference ”Kanceri Kolo-Rektal”. 596
19, 20 nentor dhe 3, 4 nentor 17,18 dhjetor 2016 Peshkopi / 10, 11, 17, 18 dhjetor 2016 Fier dhe Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSH-ve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 139
19 dhe 26 nentor 2016 QSH Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 152
19 – 20 nentor 2016 Korce/ Konference Shkencore “Urtikaria dhe angioedema, risite dhe diskutimi i udherrefyesit kombetar”. 364
19 – 20 nentor 2016 “Konferenca XII Kombëtare e radiologjisë. 598
19 nentor 2016 Tirane/ Konference “Menaxhimi i hepatiteve virale: protokollet bashkekohore te diagnozes dhe mjekimit” 615
19 nentor 2016 Lushnje /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 217
19 nentor 2016 Fier /Leksion “Crregullimet neurologjike ne praktiken mjekesore” 462
19 nentor 2016, Fier / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 243
18 dhe 19 nentor 2016 Tiranë / Konference “Konferenca e 22 Kombetare Dentare” . 1489
18 - 19 nentor 2016 Tiranë/Trajnim. “Konferenca e 6 e Shoqates Mediko Onkologjike Shqiptare ”. 1035
18 nentor 2016 Tiranë/ Takim. “Dita e ndergjegjesimit ndaj rezistences antimikriobike”. 323
18 nentor 2016, Vlore/Trajnim “Dislipidemite". 97
17 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri” 415
17,18,24,25 nentor dhe 1, 2, 8, 9, 15, 16 dhjetor 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 115
16 - 17 Nëntor 2016, Tiranë, “Combacte Lab-Net Workshop”. 184
16, 23, nentor dhe 1 dhjetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 308
15 dhe 16 nentor 2016, Tirane / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 255
14 dhe 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Mjekesia e bazuar ne evidenca” 897
14 – 16 nentor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 366
14 nentor 2016 Tirane / Konference “Diabeti dhe kujdesi per syte. Si te parandalojme humbjen e shikimit”. 775
13 nentor 2016 Levan, Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 132
13 nentor Levan, Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 110
12 Nentor 2016 Bulqize, 19, 24, 25, 30 nentor dhe 1 dhjetor Lushnje,/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 138
12 nentor 2016 , Fier / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 136
12 – 19 - 26 nentor 2016, Cerrik, Librazhd, Perrenjas ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe personelin infermieror per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta.” 546
12 dhe 19 nentor 2016 Lis, Burrel / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 133
12 dhe 14 nentor 2016 Lushnje / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 121
12 - 13 nentor 2016 , Korce / Leksion “Anestezia lokale dhe ajo sedative e perdorur ne interventet kirurgjikale. Dozat, indikacionet dhe kunderindikacionet e perdorimit te tyre” 818
12 nentor 2016 Tirane/ Konference “Konferenca e dyte e adiktologjise dhe toksikologjise klinike te aplikuar” 741
11, 12, 13 nentor dhe 18, 19, 20 nentor 2016 Librazhd / 25, 26, 27 nentor 2016 Prrenjas, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 124
11 – 12 nentor 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 120
11 nentor Shkoder, Tirane, 12 nentor Durres, Tirane, 15 nentor Tirane, 17 nentor Elbasan, 18 nentor Lezhe, 24 nentor Korce 2016 /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 778
11 nentor 2016, Vlore / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 173
11 nentor 2016 Leksion ”OZON – Terapia Mjekesi Alternative”. 402
8 - 24 nentor 2016 Mallakaster, Patos, Strume, Fier, Clirim , Libofshe, Cakran, Lushnje, Burrel, Peshkopi, Bulqize ”Aftesimi i mjekut te familjes ne perdorimin e maskes se oksigjenit dhe lakut hemostatik”. 475
8, 10, 11, 15, 18, 19, 22, 24, 25 nentor 2016 Ballsh, Kukes, Tropoje, Burrel, Pogradec, Vlore, Elbasan, Lushnje, Kucove / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e 424
7 - 8 nentor 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i Protokolleve kombetare per kujdesin antenatal dhe postnatal” 551
6 nentor 2016 Fier, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 176
5 – 6 nentor 2016 , Durres/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 123
5 nentor Lushnje, 6 nentor Fier 2016, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 145
4 nentor Vlore, 5 nentor 2016 Fier / Trajnim “Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 198
4 dhe 5 nentor 2016 QSH Komsi / Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 90
4 nentor 2016 Elbasan “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 372
2 nentor 2016 Elbasan / Trajnim “Aspektet asistenciale te dhimbjes akute dhe kronike” 972
2 dhe 9 nentor 2016 Tirane , 3 nentor Vlore, 8 nentor Fier, 10 nentor Elbasan “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 730
1 nentor 2016Tepelene, Permet, Gjirokaster, 2 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 4 nentor 2016 Mallakaster, Fier, 16 nentor 2016 Bulqize, /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 235
30 tetor 2016, Sinje Berat / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 159
29 tetor 2016 Konference /Tirane ”Nefrologjia sot dhe sfidat per te ardhmen”. 843
29 tetor 2016 Fier /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 460
29 tetor 2016 Konference “Kardiologjia Inteligjente e shekullit te ri : ICT (Teknologjia e Informimit dhe komunikimit) ne trajtimin e IAM, IK, FA”. 848
29 tetor 2016 Lezhe /Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 252
28 dhe 29 tetor 2016 Tiranë/Konference “Konferenca e 24 Kirurgjikale Shqiptare “ 3016
28 – 29 tetor 2016 Durres/ Konference “Up to Date ne Endokrinologji & Diabetologji ” 141
28 tetor 2016 Vlore /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 243
28 – 29 tetor 2016 Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” 159
27 - 28 tetor 2016 Konference / Tirane “10-vjet UFSH ”. 1271
27 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 771
26 tetor – 28 tetor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 752
23 tetor 2016 Sinje,Berat,, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 328
24 – 25 tetor 2016 Kavaje, 26 tetor Sarande, 27 tetor Delvine, 31 tetor Gramsh/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 239
23 tetor 2016 Sinje,Berat, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 318
22 tetor 2016, Tiranë “Kujdesi Infermieror ne Ulcerat Peptike ”. 737
22 - 23 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 181
21 – 22 tetor 2016 , Pogradec/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 138
21-22, 29-30 tetor 5-6, 12-13,18-19 nentor 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 287
21 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 153
20 tetor dhe 21 tetor 2016, Shkoder, Lezhe “Trajnimi mjekut te pergjithshem dhe mjekut te familjes për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus.” 125
20, 27 tetor 3, 10, 17 nentor dhe 1, 8 dhjetor 2016 “Edukimi në vazhdim Qëndra Shëndetësore nr 3 Vlore” 121
19 tetor 2016 Tirane/Konference Trajnim “Dita Boterore e BIOETIKES - UNESCO “ 1700
17 -18 tetor 2016 Lushnje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 157
16 tetor 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 131
15 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 130
14,17,20,21,26,29 tetor Peshkopi, Gjirokaster, Kruje, Lac, Rreshen dhe Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per punonjesit e shendetesise”. 337
14 – 15 tetor 2016 Berat “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 145
14 tetor 2016 Tiranë ” Konferenca e 16-te e Shoqates Pediatrike Shqipetare me pjesemarrje nderkombetare ”. 2508
14 tetor 2016 , Vlore / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e traktit gastro-intestinal” 166
13 – 15 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “3rd EUASSO Conference – Innovations and new Technologies in Surgical Oncology” 1056
13,14,15 / 20,21,22 / 27,28,29 tetor 2016 QSH Kucove Qarku Berat, /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 118
12 tetor 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 180
12 tetor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 160
12 tetor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 146
12 tetor 2016, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ". 136
12 – 14 tetor 2016 Korce, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 143
12 dhe 15 tetor 2016 Kruje/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 257
10, 17, 24, 31 tetor 2016 dhe 7, 14, 21 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor Paresor” 772
10, 17, 24, 31 tetor dhe 7 nentor 2016 Tirane/ Trajnim “Kujdesi Prenatal ne Sherbimin Paresor” 395
10 – 12 tetor 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 164
9 tetor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i vjeshtes bazuar ne raste klinike”. 1022
9 tetor 2016, Korce/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 110
7 – 15 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Njohurite baze mbi anestezine dhe terapine intensive” 926
8 – 9 tetor 2016 Konference “Rregullimi natyral i fertilitetit. Vlerat Kulturore dhe sociale te nje sherbimi per personin familjen dhe jeten” 117
8-9 tetor 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 111
8 tetor 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 104
7 – 8 tetor 2016, Tiranë/Trajnim.” Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit” 986
7 tetor 2016 Vlore, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 130
5, 12, 20, 26 tetor 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze, me fokus sherbimin e laboratorit” 550
5, 6, 7, 10 tetor 2016 Tiranë/Durres Trajnim. “Kolla dhe menaxhimi i rasteve specifike”. 724
5 – 6 tetor 2016 Patos /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 225
5-7 tetor 2016 Konference “24th Meeting of the Balcan Clinical Laboratory Federation, BCLF 4th Albanian Annual Conference of Laboratory Medicine”. 1415
4 - 8 tetor 2016 , Durrës/Trajnim. “Trajnim te Trajnereve per vizitat ne shtepi” 728
4 tetor 2016 “Cikel Leksionesh per Qelizat Staminale” 498
3 – 22 tetor 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Ekografise Abdominale per mjeket e familjes te Kosoves” 531
2 tetor 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 316
1 , 2, 8 tetor 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 207
1 tetor 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 176
1 tetor 2016 /Seminar. “Rendesia e ushqyerjes se femijes ne 1000 mije ditet e para te lindjes”. 1123
tetor 2016 Librazhd Trajnim “Edukimi në vazhdim i personelit per vitin 2016 Spitali Librazhd “ 182
30 shtator 2016 Tiranë/Konference “Perdorimi Racional i Antibiotikeve” . 573
30 shtator 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 4” 1284
30 shtator 2016 , Pogradec / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 211
29 shtator – 1 tetor 2016 , Tiranë/. “Profilaksia dhe Kontrolli i Infeksioneve nozokomiale ne stomatologji ” 752
29 - 30 shtator 2016 , Tiranë/. “Edukimi Terapeutik i Pacientit (ETP) ne ambjentet spitalore dhe ne poliklinika” 913
28 - 30 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 176
28 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajtimi baze i plageve dhe i dekubitueseve” 370
26,27,28,29,30 shtator dhe 1 tetor 2016 Berat, Ura Vajgurore, Skrapar, Kucove / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 335
26 dhe 28 shtator 2016 Vlore/Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 332
26,27,28,29 shtator 2016 Pogradec, Korce, Devoll, Erseke / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 345
24 - 25 shtator 2016 Tiranë/Workshop “Teknikat e dhenies se ndihmes se pare “ 1032
24 dhe 25 shtator 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 134
24 - 25 shtator 2016 Elbasan/ Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 754
24 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 128
2016 Edukim ne distance “Programi i kontrollit te infeksioneve ne Kliniken Dentare” 570
23 shtator 2016 Berat / Trajnim “Semundshmeria infektive ne rrethin e Beratit per periudhen 2011-2015 ” 283
22 shtator – 16 dhjetor 2016 Tiranë/ Trajnim “Kursi baze i Ekografise ne Obsentrike Gjinekollogji” 474
21, 22, 23, 26, 27 shtator 2016 Fushe-Kruje, Tirane, Kavaje, Gjirokaster, Sarande “Seminar trajnues i personelit mjekesor lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 329
19, 20, 21,22,23,24,26,27,28,29,30 shtator 2016 Tiranë Trajnim: “Kursi i Eko-Kardiografise per Kardiologet e rinj ” 449
19-23 shtator 2016 Peqin Elbasan / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 151
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 273
17 shtator 2016, Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 238
16 shtator 2016,Tirane/ Uorkshop “The Workshop and Satellite Symposia / The importance of Metabolic Screening”. 566
15, 16, 17 shtator QSH Perondi, Terpan Qarku Berat, 22, 23, 24 shtator QSH Kozare dhe QSH nr 3 Berat 29, 30, shtator , 1 tetor QSH nr 3 Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 310
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Sherbimi i drejtperdrejte i ndihmes se pare me mjetet e duhura dhe ne kohen e duhur dhe kujdesi shendetesor i popullates nepermjet komunikimit efektiv dhe deontologjise mjekesore” 560
15 shtator – 20 dhjetor 2016, / Trajnim “Perfitimi shendetesor i popullates nepermjet fokusit ne sherbimin e ndihmes se pare me mjetet e duhura ne kohen e duhur si dhe rendesise se kujdesit per higjenen, ujin dhe sanitetin” 611
15 - 17 shtator 2016, “Kongresi i Dyte Ndërkombëtar Multidisiplinar Mjekësor”. 1417
13 shtator 2016 Lezhe / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 345
14 shtator 2016 Tirane/ Trajnim “Trajnim infermieror per Ndihmen e Pare dhe Ringjalljen Zemer - Mushkeri 133
13- 15 shtator 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 636
13 – 14 shtator 2016 Ballsh, Lushnje /Trajnim, “Aftesim i mjekut te familjes ne perdorimin e pajisjeve te cantes se mjekut”. 440
10 shtator 2016 Korce, “Nderhyrjet per lenien e duhanit”. 645
8, 13, 14 shtator 2016 Rreshen, Shkoder, Lezhe “Ligji mbi kujdesin paliativ”. 516
8 – 9 shtator dhe 10 - 11 shtator 2016 Shkoder “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 288
8 shtator 2016 ,Leksion “Trajnim mbi kujdesin kombetar te traumes per mjeket dhe infermieret“. 523
7,8,9 shtator 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 368
6 shtator 2016, “Trajnim per personelin infermieror” 378
5, 6, 7 shtator 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, cilesi jete per pacientet ne faza terminale”. 469
3 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 132
4 shtator 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 134
3 , 4, 9 shtator 2016, Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 164
2 dhe 3 shtator 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 807
1 - 9 shtator dhe 12 – 20 shtator 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 429
18 gusht – 15 dhjetor 2016/ Tirane, “Cikel Leksionesh per personelin Infermieror”. 517
14 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 332
14 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 345
13 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 558
7 gusht 2016 Korce, “Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik”. 146
7 gusht 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 142
6 gusht 2016, , Korce / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 143
31 korrik 2016 Fier Shegan, Lushnje, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 359
30 korrik 2016, , Fier Shegan, Lushnje / Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 353
31 korrik 2016, Fier Shegan, Lushnje, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 367
30 dhe 31 korrik si dhe 6, 7, dhe 13 gusht 2016 Korce /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 361
28, 29, 30 korrik QSH Velabisht, Terpan Qarku Berat, 4, 5, 6 gusht QSH Kutalli, Cukalat, Poshnje 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 307
25 – 27 korrik 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 375
25 korrik 2016 Fratar, Fier / Trajnim “Aftesimi i komunitetit lidhur me parandalimin dhe kontrollin me te mire te Diabetit Tip 2” 450
23 korrik 2016, Vore/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 404
20 korrik 2016, “Trajnim online mbi planifikimin familjar Moduli 1, Moduli 2, Moduli 3” 1414
19, 20, 26, 27, 28 korrik 2016 Tirane / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 585
19-20 dhe 21-22 korrik 2016 Delvine “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 456
17 korrik 2016 Korce / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 321
17 korrik 2016, Zall Herr, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 295
17 korrik 2016, Korce , Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 284
17 korrik 2016 Zall Herr / Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 215
16 korrik 2016, Korce/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 144
16 korrik 2016 Tirane/Konference “Symposium in Intervetional Neuroradiology” . 563
15 Korrik 2016, Vlore “Sistemi i Kontrollit te cilesise ne Shendetesi” . 854
10 korrik 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 388
9 korrik 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Dentistrine Konservative dhe Endodonti” . 653
6 – 7 korrik dhe 8 - 9 korrik 2016 Puke “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 224
5 korrik 2016, “Leksione mbi Hematologjine”. 1028
4-6 Korrik 2016, Fier “Kapja e hershme e Kancerit te Qafes se Mitres ne sherbimet e kujdesit paresor” . 571
2 korrik 2016 Korce, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 152
1 dhe 2 korrik 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 168
30 qershor – 1 korrik 2016 Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 256
qershor – dhjetor 2016 Korce: “Aktivitete te edukimit ne vazhdim”. 334
30 qershor 2016 Lezhe “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 178
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 487
28 Qershor 2016, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 593
26 qershor – 5 nentor 2016 Trajnim “Check-up ortodontik”. 783
25 qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 142
25 qershor 2016 Tirane, “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç”. 1048
24 Qershor 2016 Sarande / Konference “Alkooli dhe demet psiko-psikologjike, sjellore dhe lezionet sociale” 381
24 Qershor 2016 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “. 596
24 Qershor 2016 Trajnim online “Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik” 1089
24 Qershor 2016, Trajnim “Trajtimi i obezitetit: Kontrolli dhe ruajtja e peshes se humbur". 414
25 qershor 2016, Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 528
23,24,25 qershor QSH Otllak Berat, 30 qershor dhe 1, 2 korrik QSH Corovode Skrapar, 7, 8, 9 korrik QSH Ura Vajgurore Berat 2016 /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 279
25-26 qershor 2016,Korce/Trajnim “Roli i Infermierit ne menaxhimin e Urgjencave Pediatrike, Hipertensionit dhe Diabetit” 661
22 qershor Fier, 24 qershor Skrapar, 28 qershor Bilisht, 1 korrik Diber, 8 korrik Permet, 11 korrik Sarande dhe 19 korrik Kavaje 2016 / Konference “Permiresimi i sjelljeve etiko-profesionale dhe rritja e aftesive profesionale, dy sfida te rendesishme per 530
20 – 22 qershor 2016 Gjirokaster 23 – 25 qershor 2016 Sarande, “Trajnim per shendetin seksual dhe riprodhues ne mjedise humanitare” 432
18 qershor 2016/ Tirane /Seminar “Perditesim i njohurive ne paresor”. 1406
18 qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 441
18 qershor 2016, Tiranë Konferencë “Sfida ne kardiologjine klinike 2016. Perditesimi i bazuar ne raste klinike”. 963
17-18 qershor 2016, Elbasan “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 456
11 qershor 2016 Shkoder: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 770
11 qershor 2016/ Vlore /Uorkshop “Dislipidemite ne paresor”. 465
11 qershor 2016, Librazhd ”Edukimi ne vazhdim per mjeket e familjes dhe farmaciste per perditesimin e te rejave ne diagnostikim dhe trajtimin e patologjive me te shpeshta”. 608
11, 18, 25 qershor 2016 Shkoder / Trajnim “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 1002
10 - 11 qershor 2016, “Reconstructive surgery of bone and soft tissue in omf region” 1082
10 qershor 2016, Konference “Menaxhimi bashkekohor i Sindromit Vertiginoz, krizes migrenoze, patologjive infektive respiratore dhe sindromit te colonit te irrituar ne praktiken e perditshme klinike te mjekut te familjes” 1399
9 qershor – 30 nentor 2016 Leksion “Menaxhimi dhe stilet e drejtimit ne shendetesi” . 886
9 qershor 2016 Tirane “Konferenca e V te Mikrobiologjise klinike: Trendi i Diagnozes Mikrobiologjike. Apikimi i teknikave te reja te bazuara ne ato klasike” . 675
8, 15, 22, 29 Qershor dhe 7, 14, 21, 27 Korrik 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjesper Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 646
8 qershor 2016 Konference ”Respektimi i etiketes mjekesore dhe pergjegjesia profesionale e bluzave te bardha”. 1200
6-10 qershor, 4-8 korrik, 1-5 gusht, 5-9 shtator, 10-14 tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Trajnim ne fushen e kujdesit infermieror per nje sherbim shendetesor te integruar” 713
Gjate 2016 , Tiranë/. “Praktikat dhe Teknikat e kujdesjeve infermierore, cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas” 602
4, 5, 11, 12, 18 qershor 2016 Fier /Trajnim.”Të drejtat dhe detyrimet e mjekëve dhe pacientëve” . 417
4 qershor, 9 qershor, 10 qershor 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 382
4 qershor 2016 Tirane “Neuropatia dhe kemba diabetike, diagnoza, trajtimi dhe parandalimi”. 491
3 – 4 qershor 2016 Durres: “Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor”. 870
3 Qershor 2016 Tirane, 4 Qershor 2016 Diber/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 230
3 qershor 2016, Tirane / Konference “Si te diagnostikojme dhe trajtojme disa nga semundjet me te perhapura dermatologjike”. 1003
2 - 5 qershor 2016, “Kongresi i 10 Ballkanik i ORL” 1554
Qershor 2016 – Dhjetor 2016 , “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 440
2 - 10 qershor, 13 - 21 qershor, 23 qershor - 1 korrik, 4 - 12 korrik, 25 korrik – 2 gusht 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe 298
Te Premten e fundit te muajve Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor 2016 , Permet/ Trajnim “Perditesimi i njohurive dhe procedurave per diagnostikimin infermieristik ne sherbimin spitalor” 469
28 – 29 maj 4 – 5 qershor 18 – 19 qershor 2016 Durrës Leksion “Kurs Lazeri ne Stomatologji” . 913
28 - 29 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Roli i dentistit ne identifikimin dhe raportimin e keqtrajtimeve tek femijet ” 762
28 maj 2016 Tiranë Leksion “Leksione ne Endodonti” . 608
28 maj 2016 Leksion ”Epilepsia dhe Sindromat Epileptike”. 457
27, 28, 29 maj 2016 Konferencë ” Konferenca e VIII Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”. 2535
27 maj 2016, Vlore “HPV dhe parandalimi ne shendetin e gruas” . 802
27 maj 2016 Tiranë “Trajnim per Trajneret ne Fushen e Shendetesise : Zvoglimi i dhunes karshi grave dhe vajzave LBT ” . 657
Gjate 2016 , Tiranë/. “Menaxhimi i Traumave ne aksidentet rrugore” 551
23-24-25 qershor 2016 QSH Otllak, Berat dhe 30 qershor dhe 01-02 korrik 2016 QSH Corovode, SkraparTrajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 323
27 maj 2016 Lezhe, 28 maj 2016 Shkoder/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 176
27 – 29 maj 2016, “The 32nd Congress of “Fetus as a Patient” Society and the 12th Meeting of International Academy of Perinatal Medicine (IAPM)” 806
26 – 29 maj 2016 Tirane/Trajnim. “Menaxhimi Paraspitalor i Traumave”. 408
26 – 27 maj 2016, Gjirokaster “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 381
25 – 27 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 447
25 maj 2016 Tirane / Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2016 . Ju mund te kontrolloni astmen tuaj”. 471
21 maj 2016 Tirane “Konference II Nderkombetare Farmaceutike –Terapi Inovative dhe Roli i Perberesve Natyrale ne Praktiken Klinike”. 563
25 Qershor 2016, Korce, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 402
21 maj 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 199
20 maj 2016 ”Cikël Leksionesh ne mjeksine e familjes”. 1012
19 maj 2016 Mirdite “Faktoret e Riskut Kardiovaskular dhe Semundjet Iskemike te zemres”. 344
18 maj - 18 qershor 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 263
Gjate 2016 , Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 337
Gjate 2016 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 452
16 maj – 8 qershor 2016, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 313
16 maj – 16 qershor 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 272
16, 17; 18; 19 , 20; 24, 25, 26, 27; 31 maj dhe 2 e 3 qershor 2016 “Fluorizimi si njepraktike parandaluese profesionale ne Sherbimin Stomatologjik Publik”. 401
16-23 maj 2016 Durres: “Trajnim. / Zbatimi i udherrefyesve dhe PPK te kujdesit antenatal , postnatal, mirrerritjes dhe zhvillimit, degjimit shikimit te femijes ne shtepi dhe vizitave te kontrollit ne shtepi”. 333
15 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike. Ndryshimet e tranzitit gastro-intestinal” 626
16 maj 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 219
14 maj 2016 Korce, Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ". 180
14 maj 2015 Vlorë /Konference. “Te perditesojme njohurite per nje diagnostikim, klinike, trajtim dhe parandalim me te mire te patologjive tek femijet e moshes pediatrike dhe volutive”. 481
18 Qershor 2016 Vlore/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 427
Gjate 2016 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 875
13 maj dhe 27 maj 2016 Videoleksion “Strategjite inovative ne fushen e administrimit te barit”, “ Crregullimet e ankthit tek adoleshentet. Avantazhet e Farmakoterapise”, “Aspektet farmakoekonomike te sistemeve shendetesore , skemat dhe sistemet e cmimev 1049
11,13,18,19,20,25,26 dhe 27 maj 2016 Tirane “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 470
11- 13 maj 2016 Tiranë/ Trajnim “Programi trajnimi per Facilitatore (Projekti Shendet per te gjithe) Puna ne grup, zgjidhja e problemeve, lidershipi” 221
10 maj 2016, Vlore "Arresti Kardiak, Njohja e teknikes se reanimimit Kardio-Polmunar dhe asistenca infermierore. Aftesim Teoriko-Praktik" 365
8 maj 2016 , Korce / Uorkshop “Anemite. Ndryshimet ne gjakun periferik dhe menaxhimi i tyre ne praktiken klinike” 213
7 maj 2016 Gjirokaster “Konferenca III e Shendetit Publik Qarku Gjirokaster” . 338
7,11,14,18,21 Maj 2016 Tirane / Uorkshop ”Trajnim me mjeke te familjes per Paketen e Kontrollit Mjekesor baze , me fokus sherbimin e laboratorit” 396
7 maj 2016 Korce: “Roli Infermieror ne sfidat e zhvillimit te Nenonatologjise Shqiptare”. 239
7, 8, 14, 15 maj 2016 Peshkopi, Lushnje . “Trajnim i Drejtoreve te QSHve ne ceshtje te Menaxhimit Shendetsor” 202
7 maj 2016 Konference “Linja guide dhe protokolle ne straight wire , nga diagnoza te rifinitura”. 282
7 maj 2016, Vlore “Mikrobiologji: koncepti i Mic dhe interpretimi i antibiogrames sipas Eucast” . 573
6 maj 2016 Shkoder, 20 maj 2016 Lushnje “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 243
6 maj 2016, Vlore “Mjekesia e laboratorit nga paraegzaminimi deri te pergjigjia e analizave” . 906
23 Qershor - 1 Korrik 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 346
4 maj 2016 “Konferenca Nderkombetare e Shendetit Publik me teme (Indikatoret shendetesor si nje instrument i rendesishem per fuqizimin e sistemit te informacionit shendetesor ne Rajonin e Europes)”. 1202
2 – 4 maj 2016,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”. 1280
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Semundjet seksualisht te transmetueshme dhe shtatezania. Forcimi i kapaciteteve te stafit mjekesor lidhur me semundjet seksualisht te transmetueshme ne shtatezani” 412
30 prill 2016 , Korce / Leksion “Urgjenca Obstetrikale. Roli i mamive dhe infermiereve ne menaxhimin e saj” 605
28 – 29 prill 2016, Korce “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 158
25 prill – 16 qershor 2016 Korce, 26 prill – 16 qershor 2016 Pogradec, 27 prill – 16 qershor 2016 Bilisht “Permiresimi i cilesise dhe aksesit ne sherbime te shendetit seksual dhe riprodhues” 418
24 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Hipertensioni arterial dhe Dhimbja e gjoksit” 384
23 prill 2016 , Korce / Uorkshop“Semundjet Reumatizmale dhe dhimbja e mesit” 378
23 -24 prill 2016 Tirane Konference “Konferenca Risive ne Farmaceutike”. 348
23 Prill dhe 30 Prill 2016 Korce dhe Gjirokaster/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 175
23 prill 2016 “Konferenca shkencore e Departamentit te Infermierise dhe Fizioterapise me teme Kujdesi Shendetesor ne Obstetrike-Gjinekologji”. 1026
22-23 prill 2016 Tiranë/Konference “2-nd Annual Conference of Trauma “. 1435
21 prill 2016 Leksion ”Alergo-Pneumologjia, Prezantim me raste klinike”. 1247
19 – 20 prill 2016 & Periodikisht “Shendeti Seksual dhe Riprodhues”. 905
19 – 20 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 151
16 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 164
15 – 17 prill 2016, Vlorë (Selenicë)."Praktikat e kujdesjeve Infermierore. Cilesia ne kujdesje sipas nje menaxhimi efikas". 707
15 – 17 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 155
15 – 16 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 147
15 prill 2016 Durres, 22 prill 2016 Shkoder “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 191
15 – 16 prill 2016 Tirane “ Konferenca e 12-te Stomatologjike”. 1495
14 prill – 14 korrik 2016, “EIPASS Shendetesia Dixhitale.” 1068
13 prill,25 prill,26 prill 2016 Elbasan, Shkoder,Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 395
13 prill 2016 Konference “Cilesia e Barnave dhe e drejta e shendetit” 877
12 – 13 prill 2016, Pogradec “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 266
10 prill 2016, Trajnim/Durres “Hypoglicemite". 288
1, 2 Korrik 2016 Trajnim “ BLS-D mbi Arre4stin Kardiak. 942
10 prill 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 519
9 prill 2016 , Korce / Trajnim “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat” 246
9 Prill dhe 16 Prill 2016 Elbasan dhe Fier/ “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 257
9 prill 2016, Korce / Trajnim “Komplikacionet e diabetit: Diagnostikimi, Trajtimi dhe Parandalimi i tyre". 248
8 dhe 29 prill 2016 Videoleksion “Ngjyra e lekures dhe mekanizmi i shfaqjes se njollave ”, “ Sarkoidoza”. 800
8 prill 2016 Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 310
8 - 10 prill 2016 Tiranë “Konferenca Kombetare e Shkencave Mjekësore 3 ”. 3260
7 – 28 prill 2016 Fushe-Kruje/ Trajnim “Trajnime Infermierore per infermieret e kujdesit primar” 514
Prill – Nentor 2016 Bulqize, Lushnje, Ballsh/ Trajnim “Trajnim per Trajneret per Promovimin e Shendetit” 286
6 prill 2016 Tiranë, “Edukimi ne Vazhdim i Profesionisteve te Shendetit ne lidhje me Profilaksine dhe Kontrollin e Infeksioneve Nozokomiale” 564
4 prill - 16 maj 2016 / Trajnim “Pakete me 10 trajnime per problematika te shpeshta ne kujdes primar” 1037
3 prill 2016, Trajnim/Korce “Hypoglicemite". 208
3 prill 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 208
2 prill 2016 Korce /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 373
2 prill 2016 Durres / “Kursi BLS. Ndihma baze jetëshpëtuese(për punonjësit e shërbimit shëndetësor) RZM, përdorimi i DAJ dhe manovrat jetëshpëtuese tek të rriturit, fëmijët dhe infantët)”. 386
1 – 3 prill 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 381
1 prill 2016 Berat, 8 prill 2016 Korce “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 486
1, 2 prill 2016 Trajnim “Kurs Perfeksionimi ne Urgjence dhe Nderlikime mjekesore ne Stomatologji” 668
07-08-09 Korrik 2016 Ura Vajgurore Berat /Trajnim “Perditesim i njohurive mbi kujdesin prenatal dhe postnatal”. 706
31 mars – 1 prill 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 458
30 mars – dhjetor 2016 Tiranë “Permiresimi i cilesise se kujdesit ne pacientet me insult cerebral duke respektuar protokollet e kujdesit . Parandalimi i infeksioneve spitalore” 63
29 - 30 mars 2016, Korce“Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilësor” . 348
28 mars - 28 prill 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 749
26 mars 2016 Berat / “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 233
26 - 27 mars 2016 Tirane Konference: “Konferenca e 2te Zhvillimi i Inteligjences Emocionale tek Profesionistet e Kujdesit shendetesor”. 861
26 mars 2016, Fier / Trajnim “Hypoglicemite". 401
26 mars 2016 Korce Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 259
26 mars 2016, Korce/ Trajnim “Hypoglicemite". 384
25-27 mars 2016, Gramsh Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 448
25,26,27/03/16; 22,23,24/04/16; 20,21/05/16 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE ORTODONCI”. 648
21 mars - 21 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 711
21 – 25 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 264
20 mars 2016 Gjirokaster “Konferenca e Infermierise per Rrethin Gjirokaster” . 306
19 – 20 mars 2016 Shkoder “CounterStrain and de Jarnette – Teknika te aplikuara” , 535
19 mars 2016, Tirane Trajnim “Dislipidemite". 597
19 mars 2016 Tiranë Konferenca “Dita Boterore e Shendetit Oral 2” . 779
19 mars 2016 Tirane / Konference ”Konferenca Kombetare e XVII e Shoqates Shqiptare te Gastroenterohepatologjisë” 1011
18, 19 mars 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 701
18 mars 2016 , Tirane Konference / “Nutrition and Chronic Diseases and Risk Factors” 1243
18 mars 2016, “Nga Ortodoncia interceptive ne Tekniken Straight-Wire”. 778
16 mars 2016 Vlore, 18 dhe 23 mars 2016 Fier, 25 mars Lushnje 2016, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 491
15 – 19 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 228
Gjate 2016 - 2017 Fier “Grup rishikimi ndermjet pediaterve te familjes se QSH nr 1 Fier lidhur me “Infeksionet e rrugeve te siperme respiratore (Rinit, Faringit, Laringit, Bronkit, Otit) te grupmoshat pediatrike” 206
Gjate 2016 , Tiranë/. “Higjena Spitalore, Infeksionet Spitalore dhe parandalimi i tyre” 1046
15 mars 2016, Tirane/Trajnim “1. Roli i Infermierit ne Promocionin Shendetesor dhe Ndryshimin e Sjelljeve te Pashendeteshme. 2. Roli i Infermierit ne Kujdesin Shendetesor per te Moshuarit” 475
12 , 19, 26 mars 2016 QSH Dajc, “Protokollet e praktikes klinike ne kujdesin shendetesor paresor. Kujdesi per gruan shtatzene para dhe pas lindjes” 449
12 mars 2016 Shkoder Seminar / “Parimet e mjekimit të diabetit të sheqerit me dietë, insulinë dhe antidiabetikë oralë” 645
12 mars 2016 Tiranë/ “Konferenca e Dyte Kombetare e SHUM . Sfida vazhdon.Protokollet e trajtimit - mjet per standartizimin e kujdesit mjekesor te urgjences” 1633
11-12mars 2016, 8-9prill 2016, 29-30prill 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE KIRURGJI ORALE”. 618
11 mars 2016 / Elbasan/Seminar "Vleresimi i pacientit me alterime te gjendjes se ndergjegjes" 534
11 mars 2016, “Program trajnimi per farmacistet – diagnoza, medikamentet dhe kontrolli glicemik i diabetit mellitus”. 405
11 mars 2016 Tiranë/ “Ndihma Baze jeteshpetuese (per punonjesit e sherbimit shendetesor) RZM , Perdorimi i DAJ dhe manovrat tek te rriturit, femijet dhe infantet” 545
7 – 11 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 562
5 mars 2016, Tiranë / “Filozofia e perparuar e Teknikes Straight-Wire”. 485
5 mars 2016 Tirane / Konference Shkencore “Riniti Alergjik-Hartimi i Udhërrrëfyesit Kombëtar”. 794
4 – 5 mars 2016, 15 – 16 prill 2016, 13 - 14 maj 2016 Tirane “KURS TEORIKO- PRAKTIK BAZE NE IMPLANTOLOGJI”. 222
4 – 6 mars 2016 Kongresi i II mbarekombetar “Kujdesi ndaj shtatezanise dhe lindjes”. 850
4 mars 2016 / Elbasan, “Seminar trajnues i personelit mjekesor (mjek, infermier) lidhur me problemet e trajtimit, parandalimit dhe ndjekjes se personave me diabet mellitus”. 510
2 mars - 2 prill 2016,” Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise”. 642
29 shkurt - 29 mars 2016,” Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë”. 647
29 Shkurt – 4 mars 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 435
29 shkurt 2016 Elbasan/Seminar "Mposhtja fizike, mekanike dhe farmakologjike: Përfshirjet assistenciale, etike dhe deontologjike" 810
28 shkurt 2016, Korce Trajnim “Dislipidemite". 261
27, 28 shkurt dhe 5, 6 e 12 mars 2016 Kavaje /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 322
27 shkurt 2016, “Latenti dhe medikamentet". 388
27 shkurt 2016, Trajnim “Hypoglicemite". 393
27 shkurt 2016 Elbasan/Seminar ''Aftësitë relacionale të operatoreve të shëndetit'' 694
26-29 Shkurt dhe 4-6 mars 2016Tiranë WORKSHOP: “Ultrasound of Small Parts (Ekografia e thyroide, gjirit e skrotum” 803
26 -28 Shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Trajnim hyrës në Psikoterapinë Psikoanalitike” 753
22-26 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 649
22 shkurt 2016, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor” 323
22 shkurt - 5 mars 2016 Tiranë/ Trajnim “KURSI 2 i EKOGRAFISE PER MJEKËT OBSTETËR – GJINEKOLOGËT E RINJ” 672
22 shkurt Shkoder dhe 29 Shkurt dhe 4 Mars Tirane, “Etika Integriteti dhe Komunikimi Efektiv”. 396
20 shkurt 2016 Tiranë/ Trajnim “Diagnoza dhe plani terapeutik i semundjes parodontale”, 2029
15-19 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 559
19, 20/02/16; 18, 19/03/16 Tirane “Kurs Teoriko-Praktik në Mikro-Endodonci”. 797
Gjate 2016 Trajnim. “Fizioterapia, Roli i saj ne rehabilitimin e pacienteve”. 817
Gjate 2016 /. “Sherbimet infermierore komunitare dhe ne kushtet e shtepise” 1204
14 shkurt 2016, Korcë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 389
13 shkurt 2016 Tirane /Uorkshop “Infertiliteti dhe çrregullimet seksuale” 1397
13 shkurt 2016, Berat "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 357
8-12 Shkurt 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 257
Gjate 2016 , Tiranë/. “Pemiresimi i Punes se Teknikut te Laboratorit” 922
6 shkurt 2016 Tiranë, “Konference Kombetare” 1591
7 shkurt 2016 , Korce /Uorkshop “Artriti Reumatoid” 584
5, 9, 10, 16, 17 shkurt 2016 Durrës / Trajnim “Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" 430
30 / 31 janar 2016 Shkoder, Trajnim. “Pakete trajnimi per specialiste si psikolog, punonjes social dhe edukatore/kujdestare (me profesion infermiere/punonjes social), prinder me keto profesione; per mirerritjen e femijeve te grupmoshave 0-6 vjec”. 551
30 – 31 janar 2016 Tirane, Konference: “Kongresi Inovacioneve ne Shendetesi”. 1976
30 janar 2016, “Morse Taper, nje teknike inovative ne Implantologjine moderne”. 848
30 janar 2016 Tiranë, Konference “Sfida dhe alternativa te reja ne parandalimin dhe mjekimin e tromboembolive me antikoagulante”, 1481
30 janar 2016, Vlorë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë". 801
29, 30 janar 2016 Trajnim “BLSD, Kurs teoriko-praktik, interaktiv” 1003
26 janar 2016 /. “Kurs nje javor Teoriko-Praktik në Protetike Fikse”. 2088
25-29 Janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 703
23 janar, 20 shkurt, 19 mars, 2016 Durrës/Trajnim. “Patologjite Kryesore Gjinekologjike kirurgjikale. Perditesimi i mjekut te familjes me zhvillimet moderne ne kete fushe”. 1323
20 janar 2016, “Vleresimi mjekesor i pacienteve obeze dhe principet e trajtimit te obezitetit ne kujdesin shendetesor” 651
18 - 22 janar 2016, Korce/Trajnim “Kujdesi paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminalë dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike” 714
16 janar 2016 “ TEKAR Terapia ne Fizioterapi”. 635
6-10 janar 2016 Peshkopi, 13-17 janar Shkoder , “Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes”. 507
16 janar 2016 Elbasan “Diabeti, percaktimi, kriteret diagnostike, klasifikimi, trajtimi, Inkretinat“. 483
25Qershor 2016,Tirane/ Trajnim “Parimet e një ushqyerje të shëndetshme të fëmijëve nga 6 muaj deri në 3 vjeç” 818
16 janar, 13 shkurt, 13 mars, 16 prill, 15 maj, 4 qershor dhe 25 qershor 2016 Tirane “Trajnim per Infermiere dhe Fizioterapiste” . 1325
16 janar 2016, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 454
14 janar 2016 Konference ”Diabeti Mellitus dhe nderlikimet”. 679
12 -13 janar dhe 14 – 15 janar 2016 /Tepelene/Trajnim “Forcimi i kapaciteteve te stafit shendetesor paresor lidhur me Shendetin Seksual e Riprodhues ” 727
Janar 2015 – Qershor 2016 , / “Edukimi ne Vazhdim per personelin shendetesor te Spitalit Universitar “Shefqet Ndroqi”” 675
Gjate 2016 /Trajnim. “Fuqizimi i rolit te mamive ne ofrimin e kujdesit perinatal cilesor” 670
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Peshkopi, Sllove, Tomin, Melan lidhur me “Hipertensionin” 225
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Fratar, Kute, Dukas, Ballsh, Aranitas lidhur me “Hipertensionin” 445
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Frakull dhe QSH Levan lidhur me “Kujdesi ne periudhen prekoncepsionale dhe pre dhe post natale per nenen dhe femijen” 230
Gjate 2016 Trajnim “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Mat per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 340
Gjate 2016 Patos “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Fier per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 290
Gjate 2016 Kuman “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Kuman per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 348
Gjate 2016 Burrel /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Burrel lidhur me “Diabetes mellitus tipi II” 429
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Strum/Fier lidhur me "Ndjekjen dhe vlerësimin e rritjes së fëmijës 0-5 vjeç sipas kurbave te reja të OBSH-së” 520
Gjate 2016 Libofshë /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Libofshë lidhur me “Diagnozën diferenciale të anemive hipokrome mikrocitare ” 290
Gjatë 2016, Trajnim “Edukimi në Vazhdim në Shërbimin e Pediatrisë Nr. 2 QSUT”. 337
Gjate 2016 Trajnim /Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH “Çlirim”, "Topoje-Seman" dhe "Dërmenas" lidhur me “Këshillimin e nënave lidhur me ushqyerjen e shëndetshme të fëmijëve 0-6 vjeç” 261
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Anemitë” 301
Gjate 2016 Fier “Edukimi Shëndetesor në Vazhdim në QSH nr.1 Fier 2016” 333
Gjate 2016 Lushnje “Grup Rishikimi ndermjet inferVaksinimi i femijeve 0-14 vjec dhe problematikat ” 203
Gjate 2016 Lushnje “Forumi i Mennaxhereve te Qendrave Shendetesore Lushnje per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 162
Gjate 2016 Fier “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Nr.1 Fier lidhur me “Paketen baze te sherbimeve ne KSHP dhe rolin e detyrat e infermiereve” 135
E Premte e fundit e cdo muaji 2016 DSHP Kavajë ”Cikël Leksionesh mbi mjeksine familjare, stomatologjinë, pediatri, epideomologji, higjenë”. 353
Gjate 2016 Diber “Forumi i Menaxhereve te Qendrave Shendetesore Diber per te prezantuar dhe diskutuar tema qe lidhen me permiresimin e menaxhimit si dhe adresimin e sfidave qe hasen ne aktivitetin e perditshem” 243
Gjate 2016 Patos/Seminar “EDUKIMI SHENDETESOR NE VAZHDIM NE QSH “THOMA RRUDHA” PATOS” 378
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet Mjekëve të Familjes të QSH Shupenz, Kraste, Bulqize, Fushe-Bulqize dhe Zerqan lidhur me "Standartizimin e pershkrimit te barnave hipolipidemike ne praktikene Mjekut te Familjes” 189
Data 3 e fillim cdo muaji 2016 Rrogozhinë Trajnim “Urgjencat Mjekesore,Hepatiti, Mingiti, Pediatri, Urgjencat Endokrine, Infarkti i Miokardit, Insuficenca kardiake, Insulti cerebral, Anemia“ 775
Pergjate 2016 Trajnim “Grup rishikimi ndërmjet infermiereve të QSH Roskovec lidhur me "Rregullat e ciklit te pare te certifikimit te infermiereve” 354
Gjate 2016 QSH BathoreTiranë/ Seminar “Edukimi ne vazhdim per Q.SH. Bathore” 162