Viti 2014

Nëntor, Dhjetor 2014 Durrës, Lezhë, Shkodër dhe Janar, Shkurt 2015 Fier, Vlore, Berat, Korcë, Elbasan/Trajnim “Konceptet bazë mbi cilesinë dhe Sigurinë e Kujdesit Shëndetësor. Procesi i Akreditimit, Vetvlerësimi i Standarteve Spitalore” 2263
26,27,29,30 Dhjetor 2014,Skrapar,Corovode /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2311
26,27,29,30 Dhjetor 2014 Kukes /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2315
26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-16 Janar 2015, Shkoder, Malesi e madhe /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 2097
26 Dhjetor 2014 /Konference. “Perzgjedhja e Antipsikotikeve ne protokollet e Trajtimit”. 1105
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar 2015, Vlore /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1892
24 Dhjetor 2014, Workshop “International Hypospadias Workshop Live Surgeries with Prof. Ahmet Hadidi”. 2008
24,26,27,29,30 Dhjetor 2014 dhe 05-09 Janar Fier 2015, Mallakaster 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1043
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1575
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1379
23 Dhjetor 2014 “Konfereca 4 e Reumatologjisë Shqiptare” 789
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1814
23 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1483
20-21 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “Mjekësia e Emergjencës”. 2713
20 Dhjetor 2014 “Konferenca per kerkimin shkencor ne Shendetesi”. 2763
20 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1376
20 Dhjetor 2014 “Konferenca e VI Kombëtare Dermatologji Veronologji”. 2949
20 Dhjetor 2014 “Implementimi i Udherrefyesve te rinj te ESC.: 2014 ESC/ESA”. 706
19 Dhjetor 2014 “Konferenca e Dhjetorit Pneumologji”. 1968
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1115
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1220
19 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1194
19 Dhjetor 2014 “Dhimja e Gjoksit dhe Menaxhimi i saj ne Urgjence”. 1855
19 Dhjetor 2014 Durrës ” Konferenca e VI infermieristike”. 1285
18 Dhjetor 2014 /Trajnim online. “Sindromi Diarreik shumë i hasur nga mjekët dhe shpeshherë i keqtrajtuar”. 546
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Paskuqan, Baldushk,Zallbastar,Zallherr. /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 386
15-19, 22-27 Dhjetor 2014,QSH nga komunat Berat,Qsh qytetit Berat, Qsh Kucove /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1020
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Dajt, Selitë, Shëngjergj, Shkozë, Sauk, Q. Studenti, Bërzhitë, Petrelë, Farkë, Krrabë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1331
15 – 19, 22-27 Dhjetor 2014 Durrës, Kavajë, Krujë, Fush-Krujë/Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 401
13 Dhjetor 2014 Tiranë . “Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës”. 787
Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 1067
13 dhjetor 2014, Elbasan Trajnim “ BLS-D ”. 1245
12-14 Dhjetor, Kongresi i II shqiptar i psikoterapisë "Psikoterapia si mjet parandalimi, trajtimi dhe integrimi social" 1383
12-13 dhjetor 2014, Tiranë Konferencë “ Crregullimet e Humorit ”. 1147
12- 13 Dhjetor 2014, Tiranë Trajnim “Farmacisti dhe farmaceutika në ditët e sotme .” 1236
12 dhjetor 2014, Elbasan “Menaxhimi i të sëmurit terminal dhe dinamika e fundit të jetës ”. Në proces 1175
12 Dhjetor 2014 “Kursi i Edukimit ne Vazhdim i CEEA-ESA” 780
12 Dhjetor 2014, “Konferenca Shkencore Ndërkombëtare mbi Kirurgjinë rikonstruktive të fytyrës” 2623
11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN. 1557
9 - 27 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 557
9 - 20 Dhjetor 2014 Tiranë , Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar) “Praktikat menaxhuese të urgjencave mjekësore” 511
9 - 20 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 494
9 - 27 Dhjetor - 2014 Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit” 549
9-12 Dhjetor ,15-19 dhe 22-26 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 758
9-12 Dhjetor dhe 15-19 Dhjetor 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 721
9 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 683
8 Dhjetor 2014 /Workshop. “Kurs i avancuar i Elektrokardiogramës në Ambjentin e Urgjencës”. 676
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 571
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 715
8 Dhjetor 2014 ” Në shërbim te rritjes cilësore në dentistri”. 1324
8 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 500
6,7,13,14,20 Dhjetor 2014 Durrës /Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1697
6-7 Dhjetor 2014, “Human Taping-Moduli 1” 2192
6 Dhjetor 2014 Seminar ”Deformimet Dento-Skeletike”. 2167
5 Dhjetor, ONLINE Dëmtimet në punë, parandalimi pas ekspozimit në personelin shëndetësor, 853
5 Dhjetor 2014 “Identifikimi i barrierrave në Testimin dhe këshillimin për HIV/AIDS. 537
5 Dhjetor 2014 Vlorë ” Trajnim mbi disa Patologji Baze Në Kujdesin Shëndetësor Parësor”. 1212
5,6,7 Dhjetor 2014 Trajnim “Efekti Biologjik i Kurimit” 1218
4-22 Dhjetor 2014 Tiranë/ Trajnim “Interpretimi i EKG-se dhe Grafise se Kraharorit ne kujdes Primar” 2274
4-5 Dhjetor 2014 Tirane, Konference “Zhvillimi i kapaciteteve te Lidershipit te Traumes dhe Urgjences Mjekesore“. 1248
4 dhjetor 2014 “Shëndeti mendor në Shqipëri ”. 2297
3-6 Dhjetor dhe 9-13 Dhjetor 2014 dhe 9-13 Dhjetor Tiranë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 433
2 Dhjetor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1332
1 – 5 dhe 9-12 Dhjetor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 801
1 – 4, 2-5, 8-12 Dhjetor 2014 Tiranë /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 898
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne Menaxhimin e integruar te shendetit ; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve te informacionit ne Shendet Publik.” platforma trajnimit : www.srcit.org 2026
1-20 Dhjetor 2014, Tiranë/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.”platforma trajnimit : www.srcit.org 937
1 Dhjetor 2014 Konferencë ” Të rejat shkencore në fushat e aplikuara FSHMT”. 1429
Nëntor, Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1586
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Vitaminat”. 1753
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Etika dhe komunikimi Shëndetësor”. 1580
27 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. “Elementët Nutricional dhe roli i tyre në organizëm”. 1320
25 Nëntor 2014, Trajnim “Trajnim online për profesionistët e farmacisë .” 1626
24 – 27 Nëntor Korcë 2014 /Trajnim. “Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç”. 495
24-26 Nëntor 2014, Trajnim “Menaxhimi i programeve depistuese per Kancerin e Qafës sës Mitrës, Kancerin e gjirit, dhe Kancerit Kolorektal”, 964
24 nëntor - 19 dhjetor 2014. Përqasje Multi-Profesionale në trajtimin e dhimbjes. 1771
24 Nëntor - 8 Dhjetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore ” . 639
Kujdesi paliativ në fokusin e profesionisteve të shëndetësisë 1999
23 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Temat: “Semundja Reumatizmale”, “Dhimbja e mesit” 830
22 Nëntor dhe 5, 6 Dhjetor 2014, Elbasan Seminar “Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve shëndetësore të kujdesit shëndetësor parësor “. 1430
21-22 nëntor 2014 Konferenca e 20-t ë Kombëtare Dentare. 1973
21 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Zhvillimet bashkëkohore mbi diagnozën dhe trajtimin e sëmundjeve të syve. NE PROCES 2085
21,26, Nëntor dhe 2 Dhjetor, 2014 Vlorë, Durres, Shkoder “Infeksionet Vaginale dhe menometrorrhagia”. 1978
21 Nentor - 08 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1029
20 Nëntor, Kruje/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 1096
19-25 dhe 22- 27 Nëntor Lushnjë, 20- 26 Nëntor Divjakë-Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 1600
19 Nëntor 2014 Dita botërore e SPOK. 1. Azhornim me të rejat e GOLD 2014. 2. Astma & COPD overlap syndrom. 3. Provat respiratore funksionale. 4. Spirometria . 5 Ndikimi pirjes duhanit dhe ndotjes ne sëmundjen e SPOK-t . 1765
17 Nëntor - 6 Dhjetor 2014, Tiranë/Trajnim. Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 896
17-20 Nëntor 2014 Pogradec. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1286
17-21 Nëntor 2014, Trajnim “Kurs Formimi mbi Metoden MEZIERES” 1440
16,17 Nëntor 2014 “Psiko Trauma – Raste të vecanta “ . 1724
16 Nëntor 2014 Trajnim “Probleme të rëndësishme dermatologjike në kujdesin shëndetësor parësor” 1763
16 Nëntor 2014 Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 1638
15 Nëntor 2014 “Kanceri kolorektal: Pikëpamje të reja të diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit: Cili ështe vëndi yne...” 1830
24 Nëntor, Trajnim “Aftësitë komunikuese në kujdesin shëndetësor parësor” 1201
15 nëntor 2014 Korcë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 933
14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare. 3780
13 Nëntor 2014, “Leksione të hapura për Diabetin”. 2069
12-17 Nëntor 2014 Pogradec, Erseke/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1315
12,13,14,15,16 Nëntor, Tiranë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” 1291
11 nëntor 2014 Durrës. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1018
8,9,15,16,23 nëntor Fier/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1240
8 Nëntor, Tiranë/Konferencë. New challenge in Interventional Cardiology, Cardiac Surgery and Electrophysiology. 2093
7-8 nëntor 2014 New Technologies and Applications in Medicine 2014. 1191
7 Nëntor 2014, Seminar: “Ndërhyrja e hershme në skizofreni”. 1454
6 Nëntor 2014, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1424
4,5,6,7,8,15 Nëntor 2014 “Leksione Nëntor 2014 “ 1821
3 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Dhimbja e gjoksit dhe diagnoza diferenciale. 1267
3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 1076
2 nëntor 2014 Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 1174
2 nëntor 2014 Tema:”Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” pjese e modulit “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 981
1-2 Nentor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” NE PROCES 1322
31 Tetor, 7,14,21 Nëntor dhe 5,12,16 Dhjetor 2014 Korcë “Komunikimi, kujdesi gjatë orëve të fundit, urgjencat dhe menaxhimi i humbjes e pikellimit – Komponentë të rëndësishëm per ofrimin e kujdesit paliativ cilesor” 952
1, 2, 29, 30.Nentor.2014 “Rregullimi natyror i fertilitetit për një pedagogji të dashurisë dhe të jetës ”. 1115
1-31 Nëntor, Tiranë/ Trajnim në distancë “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” Platforma e zhvillimit te trainimit 895
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: Infeksionet e rrugëve te sipërme respiratore. 1059
1 nëntor 2014 “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” Tema: “Ndryshimet në gjakun periferik në praktikën ambulatore”. 1262
1 nëntor 2014 Konferenca 10-të Kombëtare e radiologjisë. Në Proces 889
1 -31 Nëntor 2014, Tiranë/ Trajnim në distancë “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” Platforma e zhvillimit te trainimit Online: www.srcit.org 819
31 Tetor, 7-14-21-28 Nëntor,5-12-19 Dhjetor Tiranë/Trajnim. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. "Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci" 1949
31 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 22-të Kirurgjikale Shqiptare. 3091
30-31 Tetor, Pukë / Ekzaminimi klinik i gjirit 911
30 Tetor 2014 Pediatria nëpërmjet imazheve. 10 Figura për 10 Mesazhe . 762
30 Tetor 2014 “Sistemi Shëndetësor në Shqipëri dhe Teknologjitë e Reja”. 1646
28 tetor - 1 nëntor 2014 Udhëheqja e stafit mjekësor të urgjencës dhe urgjencat paraspitalore. 855
28 Tetor-1 Nëntor 2014 Elbasan/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. 1401
27 Tetor, Elbasan/Trajnim. Elementet bazë të EKG-së klinike. 1464
25 Tetor. Lushnje Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 975
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Kirurgjia Onkoplastike e Gjirit (kurs interaktiv me kirurgji live)_dhe kirurgjia gjinekologjikeendoskopike dhe teknikat e riprodhimit te asistuar (Kirurgji Live) . NE PROCES 1632
25 Tetor, Tiranë/Konferencë. Risi në Oftamologji II. 2966
24-26 Tetor, Tirane/ Trajnim “Trajnim i Profesionisteve te Shendetesise ne: Menaxhimi i integruar i shendetit ne popullate me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i semundjeve spitalore dhe diabeti.” 1157
24 – 26 tetor 2014 First International Congress of “Care during Pregnancy and Childbirth”. 1010
24 Tetor 2014 Konferenca e Kancerit të Gjirit. 1181
24,25,26.10 - 1,2.11.2014 ,Trajnim. Menaxhimi i integruar i shëndetit në popullatë me fokus klinika, epidemiologjia, laboratori i sëmundjeve spitalore dhe diabeti. NE PROCES 1861
Tetor, Edukim në Distancë. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1367
Tetor , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1278
Tetor, Edukim në Distancë. Monitorimi i nutricionit në komunitet. 1156
Tetor, Edukim në Distance "Vitaminat". 1317
Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 1532
24 Tetor, Tiranë/Uorkshop. Anestezia Trunkale dhe Plexiale. 1467
23 Tetor 2014, “Trainimi Teoriko-Praktik: Kurs teorik praktik: Impiante dhe proteza” 829
23 tetor 2014 “Kujdesi për moshën e tretë”, “Parimet e përdorimit të antibiotikëve”, “Bronkoektazia, terapia, gabimet në trajtim” 1602
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Roli i mjekut të familjes në kujdesin parësor” . 611
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Shendeti Mendor” . 661
20 Tetor 2014 Kurs Trajnimi Profesional (niveli pasuniversitar)“Kujdesi Infermieror” . 642
18 tetor 2014 Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”. Në Proces 1076
21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”. 1341
18 Tetor, Gjirokastër/Konferencë . Konferenca rajonale e shëndetit publik. 1472
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Të dhëna të reja mbi qëndrimin terapeutik për kancerin e tiroides. 2231
18 Tetor 2014 Durrës/Konferencë. Konferenca e VI Mediko-Kirurgjikale. 1051
18 Tetor, Tiranë/Konferencë. Nervous System Diseases and Treatment Modalities. 1301
17 Tetor, Korfuz/Seminar. Çrregullimet gastrointestinale te fëmijët. Klinika, parandalimi dhe trajtimi i tyre në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit. NE PROCES 1126
16 Tetor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 2275
15 Tetor , Edukim në Distance “ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm ” . 1081
15 Tetor , Edukim në Distance "Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor" 1439
15 Tetor , Edukim në Distance "Vitaminat". 565
14 Tetor, Tiranë/Seminar. Ekografia në urgjence dhe Ekografia Torakale. NE PROCES 2556
13 Tetor, Durrës/Trajnim. Për një shëndet publik më të mirë. 2052
12 Tetor Tiranë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 1037
11 Tetor, Tiranë /Seminar. A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 699
11 Tetor, Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 2235
10 Tetor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e XIII Kombëtare e Shoqatës Anestezi-Reanimacionit. 1661
7 Tetor, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1856
6 Tetor, Burrel/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 797
5 Tetor, Tiranë/ Trajnim. Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare. 495
4 Tetor,Tiranë/Trajnim. Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë. 433
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Emergjencat civile dhe ndihma e parë. NE PROCES 591
4 Tetor, Tiranë/Trajnim. Dhënia e ndihmës së parë shëndetësore. 1428
3 Tetor, Tiranë/Trajnim. Trajnim i Profesionistëve Shëndetësor në Menaxhimin e Integruar të Shëndetit; Menaxhimin e Projekteve dhe Sistemeve të Informacionit në Shëndet Publik. 1454
2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik. 1433
2 Tetor Tiranë/Seminar. Ekokardiografia Transezofagale. 1403
1 Tetor, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 767
Tetor, Tiranë/Trajnim. Takimi i së martës. 952
30 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 432
30 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 423
29 Shtator, Delvinë/Trajnim. Shëndeti seksual dhe riprodhues. 636
27 Shtator,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 2176
27 Shtator, Elbasan. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 907
27 Tetor, Devoll/Trajnim në vendin e punës. Sistemi Vaksinator në Devoll. 1371
27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik. 2283
27 Shtator, Tiranë/Trajnim. Endoskopia digjestive operative. 849
27 Shtator, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi i 11-të i Javës Urologjike në Shqipëri. 1943
26 Shtator Ersekë/Leksione. Mbi sëmundjet dhe problemet shëndetësore më të shpeshta në zonën e Kolonjës. NE PROCES 754
26 Nëntor, Lezhë/Trajnim. Patologjitë më të shpeshta gjinekologjike në shërbimin parësor. NE PROCES 1583
25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor. 1283
25 Shtator, Edukim në distancë. Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 2532
25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike. 701
24 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1930
24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike. 1068
22 Shtator, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1482
22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar. 999
20 Shtator, Edukim në distancë. "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" 2130
19 Shtator, Prizren/Konferencë. Konferenca II-të Ndërkombëtare “Zhvillimet bashkëkohore në farmaci”. 2408
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1881
17 Shtator, Trajnim. Edukimi ne vazhdim i Njesise se Kontrollit te Infeksioneve Nozokomiale. 1681
17 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 1782
12 Shator Tiranë/Trajnim. Psikodiagnostika, Testet psikologjike të cilat ndihmojnë për të kryer një vlerësim psikodiagnostik për fëmijët , adoleshentët dhe të rriturit. 4523
15 Shtator, Tiranë/Trajnim. Interpretimi i EKG-së në kujdesin primar. 1748
11 Shtator, Tiranë/Trajnim. Sistemi i financimit të Shërbimit Shëndetësor Kombëtar, analiza e kostove dhe DRG-të. 3649
9 Tetor, Elbasan/Trajnim. Institucionalizimi dhe efektet e kronicizimit ne rehabilitimin e sëmundjes mendore. 766
8-26 Shtator Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 1325
3 Shtator, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 3236
1 Shtator, Tiranë/Trajnim për mjekët e familjes në Spitalin Hygeia. 5403
1 Shtator, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 3142
Gusht , Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 1807
Tiranë/Trajnime te edukimit në vazhdim për stafin e QSH ABC. 1245
Gusht , Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 2146
Gusht , Edukim në Distance "Vitaminat". 1653
29 Korrik, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 2629
25 Gusht, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 623
23 Korrik Ballsh/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 681
21 Korrik Tiranë/Trajnim. Për personelin e kujdesit shëndetësor parësor lidhur me paketën për kontrollin mjekësor bazë të popullatës 40-65 vjeç. NE PROCES 2380
16 Korrik, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 2144
16 Korrik Çorovodë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 599
15 Korrik, Sarandë/Seminar “Mbrojtja e shëndetit dhe zhvillimit të fëmijës është e ardhmja jonë" 1490
9 Korrik Bilisht/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 528
7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale. 902
5 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 919
4 Korrik, Tiranë/Konferencë. Sëmundjet Periodontale, Etiopatogjeneza. Klasifikimi dhe teknikat e Avancuara terapeutike. 921
2 Korrik Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 538
1 Korrik , Tiranë/Trajnim. Menaxhimi i Institucioneve të sistemit shëndetësor. Kurs kualifikimi për drejtuesit e sistemit shëndetësor të vendeve ballkanike. 1322
28 Qershor, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. (Moduli i dytë). 1430
Rrëshen, Mirditë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Mirditë. 1590
28 Qershor,Tiranë/Trajnim “Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz” 1603
28 Qershor, Vlorë/Trajnim. NT Screening gjatë tremujorit të parë. Kursi teorik e praktik spias protokollit të FMF gjermane dhe Ian Donald School. 578
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSUT Neurokirurgjia, për vitin 2014. 1029
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. 1683
27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri. 1629
27 Qershor, Tiranë/Konferencë. Simpoziumi VIII vjetor i shërbimit stomatologjik publik “Aspekte të stomatologjisë klinike” . 686
26 Qershor Lushnje/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 506
26 Qershor, Librazhd/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 939
26 Qershor, Lezhë/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, terapia e dhimbjes dhe opioidet. 523
25 Qershor, Durrës/Seminar “Roli i farmacistit në diagnostifikimin e hershëm, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet mellitus” 1023
25 Qershor Lezhë/Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 1221
24 Qershor, Rrëshen/Trajnim. Kujdesi Paliativ në banesë, panoramë e përgjithshme e situatës së kancerit në Shqipëri, parandalimi. 519
Qershor Tiranë /Seminar, A mind-body-medicine Conference on Total Heart Health. 1541
23 Qershor Tiranë/Konferencë. Vlerësimi i gjendjes nutricionale tek të sëmurët kronik. 737
22 Qershor, Durrës/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 605
21 Qershor, Shkodër. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 856
21 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 722
21 Qershor - 5 Korrik, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 699
21 Qershor ,Kukës. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Kukës. 677
21 Qershor Tiranë/Konferencë. Sëmundjet bileopankreatike dhe endoskopia digjestive. 1267
20-22 Qershor, Tiranë/Konferencë. The State of Art in Implantology and Modern Dentistry. 975
20 Qershor, Tiranë/Trajnim. Bazat për vendosjen e diagnozës dhe planit të trajtimit në ortodonci. 1095
20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 639
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Nga trajtimi manual i kolonës vertebrale tek riekuilibrimi postural global. 635
20 Qershor, Ura Vajgurore/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 515
20 Qershor Tiranë/Seminar. Endodontia dhe standardet e akreditimit në shërbimin stomatologjik. 920
20 Qershor Tiranë/Trajnim. Standardet maksimale në menaxhimin, shërbimin. 668
20 Qershor, Bilisht/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 907
19 Qershor, Lushnje/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 548
20 Qershor, Tiranë/Leksion. Antiagregantët dhe antikoagulantët në trajtimin e sëmundjeve trombolitike: statusi aktual dhe trendet e së ardhmes. Tumoret e lëkurës , parandalimi, trajtimi. 813
19 Qershor Tiranë/Konferencë. Nutrition and non communicable diseases. 669
19 Qershor, Kukës/Trajnim "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 474
16 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 461
16 Qershor Tiranë/Trajnim. Trajnim për Kujdesin Efektiv Perinatal. 569
16 Qershor Lezhë/Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 502
14 Qershor, Durrës/Seminar. Bronkiti akut dhe kronik. 588
13 Qershor, Tiranë/Leksion. Infeksionet në gratë shtatzëna dhe studim mbi burimet njerëzore në shëndetësi në Shqipëri. Shpërndarja, problematikat tendencat në të ardhmen. 875
13 Qershor, Pogradec/Konferencë. Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore. 461
12 Qershor, Poliçan/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 446
11 Qershor - 15 Korrik, Tiranë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 640
9 Qershor Elbasan/Trajnim. Komunikimi me pacientët dhe midis nesh. 712
7 Qershor, Tiranë/Konferencë. Rritja e kapaciteteve humane në stomatologji në fushën e ortodontisë. 865
7 Qershor, Durrës/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 639
7 Qershor Tiranë/Trajnim. Praktikat më të mira të flebotomis. 1044
6 Qershor, Elbasan/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 558
6 Qershor, Gjirokastër/Seminar. Melanoma, parandalimi trajtimi. 579
6 Qershor Tiranë/Konferencë. Cancer prevention, challenges and oportunities. 465
6 Qershor, Tiranë/Konferenca e IV Kombëtare e Shoqatës Shqiptare të Mikrobiologjisë Klinike. 1404
5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 956
5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik. 598
4 Qershor, Tiranë/Leksion. Nga zemra fetale tek zemra e të porsalindurit. 563
4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 491
3 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 483
2 Qershor, Peqin/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 589
2 Qershor, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 548
1 Qershor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 772
31 Maj, Durrës/Konferencë. Menaxhimi perioperator në obstetri-gjinekologji. 764
31 Maj, Vlorë. Epidemiologjia e sëmundjeve renale kronike. 667
31 Maj, Tiranë/Workshop. Dëmtimi i medullës spinale: një sfidë e shumëanshme për një patologji komplekse. 1142
31 Maj, Tiranë/Seminar. Antibiotiko-Rezistenca në shëndetin publik. 1056
31 Maj - 14 Qershor, Librazhd/Trajnim "Parandalimi i kancerit të gjirit" 652
30-31 Maj, Elbasan/Konferenca e VI Mjeksore Ndërkombëtare në Specialitete. 1690
30 Maj, Fier/Konferencë. Simpoziumi i parë shkencor i departamentit të infermierisë. 753
31 Maj, Tiranë/Trajnim. Kualiteti dhe siguria e kurës. Infeksionet e lidhura me asistencën dhe riskun biologjik profesional. 1274
29 Maj-23 Qershor, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 457
29 Maj, Fier/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksise moderne 564
29 Maj, Kavajë/Seminar. Oftalmologjia pediatrike. 608
25 Maj,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 765
24 Maj, Korçë/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 608
24 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 860
23 Maj, Gjirokastër/Seminar. Infeksionet e plagëve kirurgjikale. 590
23-24 Maj, Konferencë/ Simpoziumi i I-rë Ndërkombëtar i Ortodoncisë. 1843
23 Maj, Tiranë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 655
22 Maj, Tiranë/Konferencë. Endokrinologjia dhe kirurgjia e tiroides. 1213
17 Maj , Tiranë/ Trajnim “Përgatitja e një posteri për prezantim” 876
17 Maj ,Elbasan/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 830
17 Maj, Pogradec/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt. 599
17 Maj, Tiranë/Konferencë. Advanced Cardiac Life Support. 1336
17 Maj, Elbasan/Trajnim. Infeksionet në sallën operatore. Praktikat infermierore për kontrollin dhe parandalimin. 657
Korçë. Cikël leksionesh për mjekët e familjes dhe infermierët. NE PROCES 547
16 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 757
16 Qershor, Peshkopi/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 485
12 Maj, Korçë, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 486
12-13 Maj, Trajnim / Ekzaminimi klinik i gjirit. 703
10 Maj, Tiranë/Seminar. Dita e Melanomës. 1215
10-11 Maj, Tiranë/Trajnim.Teknikat inovative të trajtimit miofacial. 1032
10 Maj, Tiranë/Leksion. HTA dhe trajtimi i tij. 1038
10 Maj, Sarandë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 496
9 Maj, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar) 593
9-11 Maj Tiranë/Seminar. Basic Motor Skills, Zhvillimi motorik dhe ndërhyrja te fëmijët me SD. 1028
9 Maj, Lezhë/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 510
9 Maj, Tiranë/Konferencë. Diabeti dhe problemet e syrit të lidhur me të. 787
8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare. 865
6 Maj, Tiranë/Konferencë Shkencore “Dita Botërore e Astmës 2014. Është koha për të kontrolluar Astmën”. 996
3 Maj, Pogradec/Seminar. Njohuritë bashkëkohore për mjekët stomatologë. 676
3 Maj ,Durrës/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 556
3 Maj, Shkodër/Leksion. Medikamentet kundër diabetit. 663
3 Maj, Tiranë. Kurs edukimi për faktorët e rrezikut kardiovaskular dhe sëmundja iskemike e zemrës. 1037
1-3 Maj, Tiranë/Konferencë “International Congress of Bio-Medical Sciences”. 1789
26 Prill Durrës/Trajnim. Traumat dhe menaxhimi i tyre. 573
Pogradec. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHS Pogradec. 535
Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 460
Prill-Maj, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 1044
Librazhd. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Librazhd. 663
Ersekë. Prevalenca e faktorëve të riskut kardiovaskular tek personeli shëndetësor QSH Ersekë. NE PROCES 486
Tiranë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Dispanceria. 1117
Lezhë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH SHËNKOLLË. 485
Lushnje. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Ihsan Çabej Lushnje. 737
Korçë. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, Spitali Rajonal Korçë. 928
Patos. Edukimi në Vazhdim ,QSH Patos. 586
Tiranë. Edukimi i Vazhdueshëm profesional në Qendrën Shëndetësore të Specialiteteve Nr.1 Tiranë për vitin 2014. NE PROCES 1095
Fier.Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Nr.3 Fier. 664
Tiranë. Edukimi në Vazhdim QSH nr.7 për vitin 2014. NE PROCES 810
Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet. 570
Korçë. Edukimi në Vazhdim QSH Libonik, Korçë, për vitin 2014. 484
Berat. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, QSH Vërtop. 527
Gjirokastër. Edukimi në Vazhdim për vitin 2014, DSHP Gjirokastër. 707
Kavajë. Cikël leksionesh mbi mjeksinë familjare, stomatologjinë, pediatrinë, epidemiologjinë, higjienën. 660
Prill, Tiranë/Leksion. Mjekimi i sotëm për hepatitet kronike C, garanci për zhdukjen në një të ardhme të afërt . 706
27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 620
26 Prill, Shkodër/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 690
26 Prill, Tiranë/Konferencë. Kongresi i II Kombëtar i Fizioterapisë. 1107
26 Prill, Tiranë/Seminar. Diagnostikimi dhe trajtimi i disa prej patologjive dermatologjike më të shpeshta në popullatë. 1028
26 Prill, Maqedoni/Konferencë. Mjeksia Bashkëkohore dhe zhvillimi i saj në trevat shqipfolëse. 762
25-26 Prill, Tiranë/Kongres. Patologjitë e Kolonës Vertebrale dhe të Legenit. Diagnoza dhe Trajtimi. 1220
25-26 Prill, Tiranë/Konferenca e 10-të Kombëtare e Dhimbjes. 2364
24 Prill, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri. 1730
19 Prill, Vlorë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 526
25 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimi Farmaceutik-Aktualiteti, Problematikat e Menaxhimit. 1022
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Praktikat menaxhuese të urgjencave mjeksore (niveli pasuniversitar). 1051
18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre. 1015
17 Prill, Elbasan/Trajnim. Roli dhe rëndësia e marrdhënies në rehabilitimin e personave që vuajnë nga shëndeti mendor. 664
14-15 Prill, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 913
14-18 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 515
13 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 601
12 Prill, Tiranë/Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 611
12 Prill,Tiranë/Leksion.Fitoterapia e infeksioneve të traktit urinar; Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale si një sfidë e mjeksisë moderne. 1111
10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014. 551
9 Prill, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 613
7-16 Prill,Tiranë/Trajnim. Përmirësimi i asistencës mjeksore të pacientëve në kardiopediatri, kardiokirurgji, neonatologji dhe terapi intensive pediatrike. 818
8 Prill, Tiranë/Konferencë. Parandalimi i infeksioneve spitalore, përmirësimi i cilësisë së kujdesit në pacientët neurologjikë. 645
7-11 Prill,Korçë/Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 494
5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal. 1906
5 Prill,Tirane/Leksion. Anemia ferriprive dhe menaxhimi i saj. 744
4-5 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike, Albanian University. 1418
4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik. 563
2 Prill, Elbasan/Trajnim. Përtej diagnozës. 511
1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit. 698
29-30 Mars, Tiranë/Trajnim. Taping :Nga aplikimi tek efektet terapeutike. 1114
29 Mars Budva, Mal i Zi. Konferencë/SPOK Fizpatologjia dhe stadifikimi i tij, udhëzuesit ndërkombëtarë të trajtimit. Diabeti tipi 2 dhe komplikacionet kryesore të tij, protokollet ndërkombëtare të trajtimit. 893
28 Mars Elbasan, Trajnim /Asistenca e viktimave të dhunës në urgjencë. 780
Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 950
28- 29 Mars Gjirokastër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 489
27 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 772
26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 1090
25-27 Mars, Tiranë. Seminar/ Çrregullimet e sistemit të lëvizjes. 1013
22 Mars, Tiranë/Konferenca Kombëtare e IV e Gastroenterohepatologjisë. 926
22 Mars/Tirane, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 740
22 Mars, Tiranë/Konferenca e Shoqatës Shqipëtare të ORL. 836
21 Mars, Konferencë: Trajtimi multidisiplinar i abuzimit me drogat dhe alkoolin. 1470
21- 22 Mars Shkoder, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 526
21 Mars, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 666
21 Mars/Fier ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 532
21 Mars,Tiranë/Konferencë ,Perqasja e Sindromit Down me kujdesin dhe mirqënien shëndetësore. 1162
20 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 624
20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik. 678
13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 553
14-16 Mars, “Kongresi VII i Mjeksise Perinatale”. 1086
13 Mars,Tiranë /Konferenca e IX e Shoqatës Shqipëtare Hematologji Transfuzion. 1185
13 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 578
6 Mars, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 568
6-7 Mars Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 720
5 Mars, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 830
3 Mars, Edukim në Distancë/ Elementët nutricional dhe roli fiziologjik i tyre në organizëm. 852
2 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 588
1 Mars, Trajnim Online/ Sistemi i gjurmimit të shëndetit mjedisor. 742
1 Mars, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 580
1 Mars, Leksion / Kurs trajnimi teoriko-praktik në endodonti. 732
1 Mars, Trajnim Online/ Si të përmirsojmë leksionet. 712
28 Shkurt, Lezhë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 545
Shkurt-Mars, Trajnim/ Kurse për përditësimin e protokolleve klinike pediatrike të aprovuara nga WHO dhe Ministria e Shëndetësisë.NE PROCES 769
27 Shkurt, Kukes, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 480
27 Shkurt, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 875
26 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 485
25 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 546
22 Shkurt ,Tiranë /Konferenca e III Komëtare e Anatomisë Patologjike. 750
22 Shkurt, Durrës /Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” 628
24 Shkurt, Peshkopi, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 458
12-25 Shkurt, Tiranë/ Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 493
21-28 Shkurt, TRAJNIM ONLINE:Fitomedicina ne kendveshtrimin e profesionisteve te shendetesise. 1017
21 Shkurt/Kukës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 472
21 Shkurt, Korçë / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 454
21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 481
23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 672
21 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 474
22 Shkurt,Devoll / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 512
20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit" 1173
20 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 514
20 Shkurt/Konferencë, Urtikaria dhe Angioedema. 902
20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit. 739
20 Shkurt, Durres, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 560
18 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 446
17-18 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 488
17 Shkurt, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 560
17-18 Shkurt, Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 698
15 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 576
14 Shkurt, Berat, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 444
13-14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 613
13 Shkurt, Vlorë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca I 465
12 Shkurt, Fier, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 504
11 Shkurt, Durrës, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 535
10 Shkurt, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 517
10 Shkurt, Vlore, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 469
27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore. 800
8 Shkurt / Elbasan, Crregullimet kryesore të ritmit kardiak. 757
6 Shkurt, Shkodër / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 583
4 Shkurt, Berat / Trajnim: Parandalimi i sëmundjeve mendore. 573
4-15 Shkurt, Kavajë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 476
4-15 Shkurt, Lushnje / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 501
3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor. 989
3-14 Shkurt, Korçë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 571
1 Shkurt /Elbasan, Konferencë rajonale: Këndveshtrime pediatrike për patologjitë më kryesore për pediatrit dhe mjekët e familjes. 657
1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. 673
1 Shkurt, Konferenca e II-të e problemeve otorinolaringologjike te fëmijët. 885
Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor" 698
Janar-Shkurt, Cikel Trajnimesh për mjekët e familjes së qarkut Gjirokastër. 496
22 Shkurt, Trajnim për pjesmarrjen në kurset online (coursesite by blackboard). 485
31 Janar/Konferencë, Cilësia e kujdesit shëndetsor. Eksperienca rajonale dhe ndërkombëtare. NE PROCES 717
31 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 520
30 Janar, Elbasan "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 596
30 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 518
28 Janar,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 539
27 Janar-7 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 647
25 Janar/Durrës ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 538
24 Janar, Vlorë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 625
24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor. 626
24 Janar, Sarandë Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 501
24 Janar/Berat ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 511
24 Janar,/ Konferenca e XIX Kombetare Dentare 935
23 Janar/Laç ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 521
3 Mars, Edukim në Distance "Vitaminat". 609
23-25 Janar, Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare 825
23-24 Janar,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 591
20 Janar, Elbasan "Treguesit e shëndetit sipas OBSH" 791
18 Janar/Durrës "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 715
18 Janar,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 595
18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1230
18 Janar, Korce "Vaksinimi dhe kundershtite e lidhura me te, kujdesi per te moshuarit, semundjet kronike respiratore, refluksi ezofageal te femijet" 496
17 Janar, Pogradec/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, higjenën e ujit të pijshëm, menaxhimin e dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike. 618
17 Janar / Tirane, Takime Shkencore II. 631
17 Janar, Korçë/ Trajnim mbi Diabetus Mellitus, Menaxhimin e tuberkulozit, dhimbjes së gjoksit, pneumonisë në moshat pediatrike 801
17 janar, Cikël Trajnimesh për mjekët e familjes qarku Kukës. 544
17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë. 923
15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës" 1314
16 Janar, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 522
15 Janar, Tiranë / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 771
14 Janar, Elbasan / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 696
14-25 Janar, Shkodër / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 560
14 Janar, Burrel / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 617
31 Janar,Malësi e Madhe / Ekzaminimi klinik i gjirit. 640
13 Janar 2014,Durrës/ Patologjia e lëkurës. 1076
13 Janar, Fier / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 582
11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 1732
10-13 Janar 2014, Tirane/Trajnim teoriko-praktik mbi terapine manuale. 963
8-11 Janar “Geriartria në fokus” 1352
Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor. NE PROCES 692