Viti 2013

19 Dhjetor, Tirane “Shfaqjet dermatologjike te semundjeve pediatrike dhe trajtimi i tyre" 603
19 Dhjetor, Tirane / Mjeku pediater përballë kollës së fëmijve 1248
27-28 Dhjetor Tiranë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 731
27 Dhjetor, Tiranë/Konferenca e III kombetare e Reumatologjisë 1347
25 Dhjetor, Fier/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 767
23 Dhjetor, Pogradec / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 593
23-24 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 490
23-24 Dhjetor,Shkodër / Mikrokirurgjia në shërbimin ambulator. 714
21 Dhjetor, Tirane, Seminar “Promovimi i vetemjekimit dhe e ardhmja e tregut OTC ne Shqiperi" 1751
21 Dhjetor,Tiranë / Sëmundjet kardiovaskulare dhe shtatëzania. 1183
21 Dhjetor, Gjirokastër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 528
21 Dhjetor, Gjirokastër / Trajnim me mjekët e shërbimit parësor mbi Ekinoklozën Kistike 588
21 Dhjetor, Konferenca "Diagnoza, trajtimi dhe parandalimi i infeksioneve të rrugëve të frymëmarrjes” NE PROCES 955
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Patologjitë cerebro-vaskulare në praktikën klinike" 741
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Sëmundja ulceroze gastruduodenale në praktikën klinike" 693
20-21 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Menaxhimi i pacientit në gjendje të rëndë" 904
21 Dhjetor,Dibër/ "Rritja e kapaciteteve :Kriteret konsensuale të diagnozës dhe mjekimit të hepatitit kronik B" 588
21 Dhjetor, Berat / "Rritja e kapaciteteve:Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz" 583
21-22 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 507
20 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 740
20 Dhjetor, "Shendeti oral i fëmijëve të rajonit të Tiranës" 615
20 Dhjetor, Trajnim "Rritja e kapaciteteve të personelit shëndetësor" 924
19-20 Dhjetor, Shkodër / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.NE PROCES 568
19-20 Dhjetor,Shkodër / Edukimi mbi lindje, Ne proces 495
19 Dhjetor, Peshkopi / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 528
18-19 Dhjetor, Durrës / Uorkshop "Një jetë pa kancer" 720
16-27 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 927
18 Dhjetor - 09 Janar, Peqin / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1189
18 Dhjetor, Elbasan, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II. NE PROCES 597
18 Dhjetor- 9 Janar, Kukës / Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 1247
16-18 Dhjetor, Durrës / Parandalimi i sëmundjeve kardiovaskulare. 1111
16-17 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 445
16 Dhjetor, Tepelenë / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 482
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 592
16 Dhjetor,Shkodër / Urgjencat psikiatrike dhe trajtimi i tyre. 451
15 Dhjetor, Konferenca “Përditësim në mjekësinë e përgjithshme interne për mjekët specialistë” 1007
15 Dhjetor, Korçë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 493
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Infeksionit e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 453
15 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 447
14 Dhjetor, Tiranë, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 503
14 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 474
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Infeksionet e traktit urinar dhe trajtimi medikamentoz i tyre" 448
14 Dhjetor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 715
14 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve: Perdorimi i antibiotikeve ne praktiken mjekësore" 486
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteve: Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi" 460
14 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve: Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 417
13-14 Dhjetor, Elbasan / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal. NE PROCES 548
13 Dhjetor, Lushnje, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 474
13 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteve te MP: Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroideve" 418
12 Dhjetor, Lezhë, Trajnim për shëndetin seksual dhe riprodhues 474
12-14 Dhjetor,Shkodër / Ekzaminimi klinik i gjirit. 581
12 Dhjetor , Elbasan/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 656
12 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 518
11 Dhjetor,Shkodër "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 515
9 Dhjetor,Fier / Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 681
11 Dhjetor, Shkodër, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca III 447
7 Dhjetor, Çrregullimet e shëndetit mendor dhe menaxhimi i tyre" 477
07 Dhjetor, Diber /Rritja e kapaciteteveve te MP: Anemia dhe Ndryshimet ne gjakun periferik 496
8 Dhjetor, Gjirokaster, Trajnim për përditësimin e njohurive farmaceutike- Seanca II 445
7 Dhjetor ,Vlorë / Konferenca e IV e Urdhërit të Infermierit të qarkut Vlorë. 728
7 Dhejtor, Konferenca "Kirurgjia OMF në dekadën e fundit dhe sfidat e saj në të ardhmen" 1036
07 Dhjetor, Berat/Rritja e kapaciteteveve te MP: Kriteret konsensuale te diagnozes dhe mjektimit te hepatitit B. 426
07 Dhjetor, Berat /Rritja e kapaciteteveve te MP: Semundja ulceroze gastroduodenale ne praktiken klinike 427
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve te MP:Dhimbja e kokes dhe trajtimi medikamentoz" 434
6 Dhjetor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" NE PROCES 682
06 Dhjetor, Diber/Rritja e kapaciteteveve:Patologjite cerebro-vaskulare ne praktiken klinike, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi. 427
6 Dhjetor, Tiranë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 1004
6, 7, 13,14 Dhjetor “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë” 862
5 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 500
4 Dhjetor , Gjirokastër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 568
4 Dhjetor, Lushnje / Trajnim për mjekët e familjes të rrethit 529
3 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 514
2-13 Dhjetor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik. NE PROCES 851
2 Dhjetor , Sarandë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 487
Dhjetor,Tepelenë -Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 692
Dhjetor-Janar, Fier / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuar me sëmundje kronike” NE PROCES 1064
Dhjetor,Gjirokastër-Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes. 807
27- 28 Nëntor, Korçë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 569
27 Nëntor, Shkodër / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 658
26 Nëntor, Elbasan / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 716
26 Nëntor, Konferencë "Urologjia e Mileniumit të tretë" 996
23 Nëntor,Elbasan/Trajnim “I sëmuri psikiatrik-Depresioni” 770
23 Nëntor, Berat “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 488
22 Nëntor, Tiranë / “Sistemi i informacionit dhe menaxhimit logjistik të kontraceptivëve” 723
23 Nëntor, Tiranë “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore" 736
22 Nëntor, Shkodër “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 608
22 Nëntor, Laç /Trajnim "SST, Skleroza senile, PAK". NE PROCES 581
22 Nëntor-20 Dhjetor, Korçë/Pogradec "Menaxhimi i problemeve kryesore në kujdesin shëndetësor parësor dhe përmirësimi i shëndetit në komunitet". NE PROCES 706
22-23 Nëntor, Menaxhimi i dhimbjes kronike në vendet në zhvillim: Roli i farmacistit dhe mjekut të familjes 1408
22 Nëntor , Tiranë/Raporti Fizioterapist-Pacient "Mundësia e të lindurit edhe një herë". 855
21 Nëntor, Velipojë “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 636
21 Nëntor , Tropojë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 454
20 Nëntor - 3 Dhjetor, Librazhd “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 568
19 Nëntor,Tiranë / Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 856
19 Nëntor Trajnim për trajnerët që do të zhvillojnë kursin “Vlerësimi i rritjes së fëmijës” 571
18 Nëntor , Shkodër/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 541
17 Nëntor, Berat / “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 527
14 Dhjetor, Gjirokaster/ Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular Moduli V. 560
12-13 Dhjetor, Durrës “Nuk ka shëndet pa shëndet mendor” 618
16 Nëntor, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 1027
16 Nëntor , Tiranë/ Konferenca e 5-të Kombëtare shkencore e DermaVenerologjisë Shqiptare. NE PROCES 923
15 Nëntor - 24 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 621
15 Nëntor, Laç /Trajnim "Autizmi, Lehonia dhe ndjekja e saj" 610
15 Nëntor, Korçë “Procedura bashkëkohore miniinvazive në gjinekologji" 564
15 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 515
14 Nëntor, Bashkëbisedim rreth diabetit, të reja mjekësore 2013. 1063
14 Nëntor , Korçë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 547
14 Nëntor, Dajç “Menaxhimi i urgjencave në mjekësinë e familjes" 558
13 Nëntor, Fushë-Arëz,Pukë/ Kanceri i Gjirit. 566
9 Nëntor, Pogradec “Kujdesi Paliativ i aplikuar pas trajnimit në qendrën Mary Potter” 560
9 Nëntor , Tiranë/ Pediatria-Kirurgjia dhe Imazheria në pediatri. 957
9 Nëntor, Tiranë/ Algoritmi i trajtimit të diabetit mellitus. 723
9 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 692
8 Nëntor, Paketë trajnimi për personelin shëndetësor në shkolla 741
8 Nëntor, Tiranë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 910
8 Nëntor, Vlorë/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 550
8 Nëntor, Elbasan “Urgjencat pediatrike" 674
8 Nëntor “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 855
7 Nëntor , Vlorë/ Trajnim për zbulimin e hershëm të Ca të gjirit 468
7-8 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 801
6 Nëntor, Elbasan/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 539
6 Nëntor, Elbasan “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me diabet” 598
4-6 Nëntor, Trajnim “Parandalimi dhe kapja e hershme e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancerit të gjirit. 1181
6 Nëntor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 690
4-16 Nëntor, Tiranë “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 658
4-5 Nëntor, Tiranë, Trajnim "Siguria ushqimore" 737
4 Nëntor, Shkodër/ Njohuritë Bashkëkohore për mjekët stomatologë. 526
4-6-8 Nëntor dhe 11-13-15 Nëntor , Tiranë/ Forcimi i kapaciteteve profesionale në sherbimin parësor. 1044
2-3 Nëntor, Konferenca II Farmaceutike e Shqipërisë 1291
1-3 Nëntor, Tiranë / Konferenca e I-rë Shqiptaro-Kosovare mbi Djegien, Kirurgjinë Plastike dhe Estetike. 1097
4 - 8 Nëntor, Vlorë/Infeksionet Spitalore 651
Nëntor-Janar ,Trajnim për parandalimin, zbulimin e hershëm , trajtimin dhe ndjekjes së personave me diabet mellitus. 536
1 Nëntor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 766
1 Nëntor,Durrës/Trajnim “Kurbat e vlerësimit dhe Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 456
29 Tetor - 9 Dhjetor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 619
31 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 600
31 Tetor-Korçë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 481
26 Tetor, Konferenca Kombëtare e Imazherisë 1326
26 Tetor, Elbasan “Roli i mjekut të familjes në patologjitë okulare" NE PROCES 503
26 Tetor, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. 502
24-26 Tetor, Survejanca e gjendjes dhe praktikave të ushqyerjes së fëmijëve 0-5 vjeç" NE PROCES 598
25 Tetor,Vlorë "Varësia nga substancat në shërbimin parësor" 556
25 Tetor-Durrës, Konferenca e V infermieristike NE PROCES 1048
25 Tetor - Tiranë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 671
20 Tetor, Elbasan/ Trajnim “Riaftësim teorik dhe teknik i personelit shëndetësor në zonat rurale mbi patologjitë më problematike" NE PROCES 556
18 Tetor, Konferenca e 21-të kirurgjikale shqiptare 1002
18 Tetor, Fier - Përditësim mbi Udhëzuesit Ndërkombetar për trajtimin e Hipertensionit,Diabetit Tipi 2 dhe SPOK 506
18 Tetor, Pogradec Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 510
18 Tetor, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 778
12 Tetor, Tiranë, Kurba e rritjes së fëmijës nga lindja deri në moshën 14 vjeç 868
12 Tetor, Korçë/ Trajnim “Menaxhimi i integruar i shëndetit;Menaxhimi i projekteve të sistemeve të informacioni në shëndetit publik” NE PROCES 765
24 Nëntor,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 829
10 - 16 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 671
9 Tetor, Trajnim "Elementët kyç të shërbimeve miqësore për të rinjtë" 465
9 Tetor, Elbasan - Abuzimi me alkoolin/substancat dhe komorbiteti që shkakton në problemete e shëndetit mendor NE PROCES 556
Tetor-Nëntor, Kuçovë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual e riprodhues në komunitet" 445
7 Tetor /Tirane, Kurs pasuniversitar: Menaxhimi I cilesise, sigurise, akreditimit, HTA dhe EBM ne institutcionet shendetsore 1397
5-6 Tetor, Trajnim "Hiperaktiviteti dhe vështirësia në të nxënë" 803
5 Tetor,Tiranë "Latanti dhe medikamentet" 484
5-6 Tetor, Shkodër/Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1422
4 Tetor, Shkodër Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 491
3 - 9 Tetor, Lezhë “Kurbat e vlerësimit të rritjes së fëmijës dhe bazat e ushqyerjes në shtatëzani, foshnjëri dhe fëmijëri” 470
2 dhe 4 Tetor, Lezhë/ Financimi i Spitaleve dhe Impakti 549
2-3 Tetor dhe 15-16 Tetor, Kujdesi për Abortin 565
1Tetor, Shkodër/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 452
Tetor-Nëntor, Dibër / Trajnim “Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, sida dhe të moshuarit me sëmundje kronike” 490
Tetor-Nëntor, Berat "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 670
Nëntor-Dhjetor, Vlorë/ Rifreskimi i njohurive me disa tema të shërbimit parësor. NE PROCES 647
Tetor, Lezhë "Përmirësimi i cilësisë dhe aksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" 732
Tetor-Nëntor, Fier/ Edukimi shëndetsor në vazhdim në kujdesin shëndetsor parsor. NE PROCES 680
Tetor ,Vlorë /Përditsimi i njohurive dhe rritja e kapaciteteve të diagnostikimit dhe mjekimit sa më racional dhe ekonomik për shërbimin parësor në fshat dhe qytet . NE PROCES 468
Tetor-Nëntor, Trajnim online "Menaxhimi i diabetit në sistemin parësor" NE PROCES 890
30 Shtator - Korçë,Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 498
28 Shtator, Takimi Kombëtar i Ortodontëve Shqiptarë 534
28 Shtator, Simpoziumi i 10-të i javës Urologjike në Shqipëri. 515
27-28 Shtator, Kongresi i V-të mbarëkombëtar i pneumologjisë shqiptare 1063
26-27 Shtator, Trajnim "Forcimi i kapaciteteve parandaluese dhe diagnostikuese për HIV/AIDS në sistemin e burgjeve" 430
28 Shtator, Konferenca e V Mediko-Kirurgjikale SRD 509
27 Shtator, Tiranë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 521
27-29 Shtator, Konferencë Shkencore "Imunoterapia Specifike në Sëmundjet Alergjike" 527
16 Shtator - 7 Tetor, Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 487
12 Shtator - 10 Tetor, Kuçovë Trajnim " Përmirësimi i cilësisë dh eaksesit në shërbime të shëndetit seksual dhe riprodhues në komunitet" NE PROCES 446
26 Shtator - 4 Tetor, Urgjencat paraspitalore. 482
25 Shtator, Kujdesi paliativ në infermieri 488
25 Shtator-Tiranë, Trajtimi bashkëkohor i Hipertensionit Arterial 445
23 Shtator , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 612
21 Shtator, Konferenca "Kanceri i mushkrisë" 525
20 Shtator, Vlorë Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale" 486
19-20 Shtator dhe 3-4 Tetor, Një qasje praktike ndaj dhunës me bazë gjinore 507
18 Shtator, Ekokardiografia Transezofagale 501
14 Shtator, Lezhë. Kursi i edukimit për hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular. Moduli IV 429
13 Shtator, Durrës Konferenca "Patologjitë gastro-intestinale dhe respiratore" 456
9 Shtator - 31 Dhjetor, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP 683
2 Shtator, Trajnim “Kurs kualifikimi për ekografi diagnostike” 1265
Shtator-Janar ,Menaxhimi klinik i rrezikut,siguria e pacientit dhe personelit ne proceset e kujdesit dhe ndihmes. 646
1 - 29 Gusht, Kavajë/Trajnim mbi urgjencat. 952
26-27 Korrik, Trajnim “Çrregullimi i spektrit të autizmit. Strategji dhe metoda terapeutike për të ndihmuar fëmijët me autizëm” 1141
13 Korrik, Seminar “Gastroenteritet në moshën pediatrike dhe alternativat e trajtimit” 1060
13 Korrik, Sarandë/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 671
12 Korrik, Seminar “Lëndët kimike në dentistri dhe estetika e Gojës” 1023
7 Korrik/Kukes, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 805
6 Korrik, Berat/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 676
6 Korrik/Kukës, Leksion “Vetitë farmakologjike të Spirulinës” 1197
4 Korrik/Kukës, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 654
4 Korrik,Durrës/Trajnim “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës dhe vlerësimi i rritjes” 769
4 Korrik, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 850
4 Korrik/Kukës, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 684
1-12 Korrik,Vlorë/Cikël leksionesh "Menaxhimi bashkëkohor i shëndetit pediatrik komunitar" 937
29 - 30 Qershor, Tiranë/Trajnim "Mjekësi interne" 870
29 Qershor - 30 Gusht, Elbasan/Trajnim "Parandalimi i kancerit të qafës së mitrës" 825
29 Qershor,Konferenca "Aktualitete në Kardiologjinë Shqiptare" 1053
29 Qershor, Konferenca “Parandalimi I insultit në pacientë me fibrilacion atrial (FA) jovalvular, Trumboza e Venave të Thella (TVTH)dhe Embolia Pulmonare (EP), infeksionet e këmbës dibetike : një vështrim mbi alternativat aktuale të mjekimit të sëmundjes. 764
29 Qershor/Vlore , Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 750
28-30 Qershor,Trajnim “Psikomotricietit dhe terapia e lojës" 500
28 Qershor, Konferenca e Neurologjisë “Sindromi Radikular e sindromat nga Kompresioni i Nervave Periferike” 1212
28-30 Qershor, Trajnim “Psikomotrociteti dhe terapia e lojës” 1184
28 Qershor/Vlore, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 623
26 Qershor/Berat, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”,“Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 613
21-22 Qershor, Kongresi i I-rë Europian i Implantologjisë së Elektrosalduar 1285
20 Qershor, Simpozium VII Vjetor i Shërbimit Stomatologjik Publik, 881
20 Qershor Kukes, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 692
19 Qershor Dibër, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 643
04 Maj, Elbasan/ Kursi i edukimit për Hipertensionin arterial dhe risku kardiovaskular 677
15 - 16 Qershor,Trajnim "Protokollet e praktikave më të mira klinike & procedura të sigurta në kirurgji" 1186
15 Qershor, Trajnim, Përgatitja e një posteri për prezantim 879
15 Qershor, Vlore/Seminar. Gastroenteritet ne moshen pediatrike dhe alternativat e trajtimit. 780
14 Qershor, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 874
14 Qershor, Konferenca e Endodontisë 1065
13-14 Qershor, Tiranë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 1054
12 Qershor Lezhë, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” NE PROCES 696
14 Tetor-22 Nëntor, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 633
12 Qershor,Lezhë, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 727
11 Qershor, Elbasan / Trajnim “Dermatomikoza”, “Sëmundjet infektive të lëkurës” 1001
11-18 Qershor,Tropoje/Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 697
10 Qershor-6 Korrik, Trajnim për trajnerët për kursin aftësues të personelit të kujdesit parësor shëndetësor “Ushqyerja e nënës dhe fëmijës” 684
7 Qershor, Konferenca “Menaxhimi klinik i Embolisë Pulmonare” 1093
6-7 Qershor, Lezhë /Trajnim “Mjekimet kundër varësisë dhe popullatat me nevoja të veçanta” 754
3 - 8 Qershor, Lezhë/Seminar “Kujdesi Paliativ në të sëmurët me Kancer Pulmonar” 863
4-6 Qershor, Vlorë / Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 736
3 Qershor- 2 Gusht/ Trajnim “Përdorimi i Programit ASTRAIA” 727
1 Qershor, Seminar “Menaxhimi i dhimbjes” 1466
31 Maj, Tiranë/Konference Shkencore “Dita Boterore e Astmes 2013-Eshte Koha te Kontrolloni Astmen tuaj” 708
31 Maj, Berat/Konfernca “Simpozium i parë shkencor i departamentit të Infermierisë” 858
31 Maj, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 862
31 Maj, Vlorë/Konferenca “Ushqyerja e fëmijës me gji dhe formulë, të rejat dhe problematika e lidhur me to”, 1029
30 Maj, Konferenca “Angiodema e Urtikaria. Asthma” 1089
30 Maj, Trajnim “Çrregullimet e gjumit, parandalimi, zbulimi i hershëm dhe trajtimi” 1186
29 Maj/ Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular” 746
26-31 Maj/ Trajnim “Reanimimi i të porsalindurve” 739
25 Maj, Seminar “Studiuesit e rinj për nutricionin” 650
25-26 Maj, Korçë/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist” 675
25 Maj, Shkodër / Sëmundja ulceroze gastroduodenale në praktikën klinike 863
25 Maj, Kurs trajnimi 1-vjeçar i ortodoncisë bazë dhe i avancuar 852
24 Maj, Seminar “Përditësimi në Obstetrik dhe Infertilitet” 954
23-26 Maj, Konferenca “ Evidence based update in cardiology” 1653
22 Maj, Edukim në distancë “Etika dhe komunikimi në shërbimin shëndetësor” 967
1 Qershor, Shkodër/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 1013
18-19 Maj, Konferenca “Transformim 2013: Përmirësimi i cilësisë në kujdes parësor” 1017
18 Maj 2013/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 782
18, 19, 25, 26 Maj Korçë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist 758
18 Maj, Vlorë , Trajnim “Patologjitë cerebo-vaskulare, trajtimi medikamentoz dhe rehabilitimi” 708
18 Maj, Vlorë/ Trajnim “Dhimbja e kokës dhe trajtimi medikamentoz” 725
18 Maj, Shkodër / Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 739
18 Maj, Konferenca “Përditësimi i njohurive klinike dhe terapeutike" 817
6 Qershor, Workshop “Fibrilacioni atrial dhe të rejat e antikoagulimit” 1318
18 Maj, Korçë/ Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv” 762
17-18 Maj, Konferenca e pranverës ORL 1106
16 Maj, Trajnim “Mobilizimi në banesë” 743
22 Maj, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”, 1369
15 Maj,“Kongresi i 5-të ndërkombëtar i EURAZISE të sëmundjeve infektive" 1782
13-15 Maj , Durrës/ Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 736
12 Maj, Korçë/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI)” 659
12 Maj, Korçë/ Trajnim "Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore" 686
12 Maj, Vlorë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 723
11 Maj, Fier/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 758
11 Maj, Shkodër/ Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 744
11 Maj, Durrës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve humane në shëndetësi për parandalimin gjatë shtatëzanisë dhe trajtimin e të sapolindurve me defekt në zemër”, projekt i financuar nga AMSHC. 590
11 Maj, Kukës/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 686
13 Tetor, Durrës / Trajnim “Farmakologjia e frenuesve të pompës protonike (PPI) 716
11 Maj, Elbasan/ Trajnim “Infeksioni akut miokardit”, “Kardiopatia e dilatatuar ishemike” 958
10-11 Maj, Trajnim “Strategji dhe metoda për të ndihmuar fëmijët me Sindromën Daun”, 952
6-7 Maj, Konferenca Ndërkombëtare e Shëndetit Publik në Shqipëri, NE PROCES 1544
4 Maj, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 771
4 Maj, Vlorë / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 782
4 Maj, Kukës / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 633
28 Prill , Berat/ Trajnim “Farmakologjia e krahasuar e frenuesve të pompës protonike (PPI) 758
15-28 Nëntor, Trajnim për modulin e pacientit spitalor të sistemit të informacionit për shëndetin publik NE PROCES 1344
29 -30 Prill,Trajnim "Kontrolli i vektorëve dhe brejtësve me interes për shëndetin publik" 650
28 Prill, 19 Maj, Berat / Leksion “Preparatet kozmetike për kujdesin e lëkurës dhe shërbimi konjiktiv”, 1014
28 Prill, Korçë/ Trajnim “Vaksinat dhe Terapia Gjenike” 930
27 Prill, Kukës/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 685
27 Prill, Shkodër/ Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist” 654
25 Prill, Leksion “Barnat dhe produktet e kujdesit personal në mjedis” 1058
26-28 Prill, Kongresi III-të Kombëtar në Obstetrik. 1170
21 Prill, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe trajtimi i përgjithshëm” 1132
26 -27 Prill, Konferencë “ Psikiatria shqiptare dhe sfidat e saj” 813
21 Prill, Berat/ Trajnim “Terapia Gjenike dhe Vaksinimi” 831
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 784
20 Prill, Vlorë /Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror 686
20 Prill, Shkodër/ Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 773
20 Prill, Kukës/Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 714
20 Prill, Seminar “Inlay, Onlay dhe Fasetat e kompozimit si restaurime direkte”, 936
19 Prill, Konferenca “Standardet e trajtimit të Diabetit Tip 2”, 1047
15 Prill, Elbasan/Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 821
13 Prill, Kukës/Trajnim ““Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore”” 784
12 Prill, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet” 655
18 Prill , Uorkshop “Sëmundjet e Rrugëve Respiratore - Diagnoza dhe Trajtimi sipas udhëzuesve. 1345
5-6 Prill, Konferencë Shkencore Stomatologjike 953
27 Prill, Fier / Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 956
27 Prill, Konferencë Mbarëkombëtare “Sëmundjet e Pleurës”, 1798
26-27 Prill, “Konferenca e 9-të Kombëtare e Dhimbjes”, 2287
24 Prill, Trajnim “Ndihma e parë, BLS-suporti primar jetësor”, 1428
13 Prill, Elbasan / Trajnim “Asistenca infermieristike për një pacient hemodialize” 1166
19 Prill, Konferenca e 14 e Shoqatës Pediatrike Shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare, 1917
15 Prill - 7 Tetor, Korçë/ Trajnim “Kujdesi Paliativ, rëndësia e tij tek të sëmurët terminal dhe familjarët e tyre, menaxhimi i dhimbjes dhe simptomave të tjera fizike dhe psikologjike”, 931
19-20 Prill, Konferenca vjetore e Shoqatës së Anestezistëve edhe Reanimatorëve të Shqipërisë “ASAI” & CEEA Cours- Contineus Education European Anesthesiologist, 1114
12 Prill, Konferenca e 6-të e Shërbimit Ambulator Tiranë 1399
11 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 1025
6, 13, 20 Prill/ Vlorë Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 869
6 Prill, Gjirokastër/ Trajnim “Kujdesi paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme” 887
6 Prill, Kurs Trajnimi Ortodontik teorik/ Ortodoncia bazë dhe e avancuar, nga vizita e parë deri në retainer postordontik”, 1111
30 Mars, Berat/ Trajnim “Alergologjia dhe trajtimi medikamentoz” 900
30 Mars, Fier/ Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 806
30 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 769
30 Mars Peshkopi, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 740
30 Mars, 6 Prill, 20 Prill, Fier Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 714
30 Mars Vlorë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 694
30 Mars Berat, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 793
1 Janar-31 Mars, Trajnim për përdorimin online të informacionit për shëndetin publik SISP, 1135
29 – 31 Mars, Trajnim “Principet bazë të një ushqyerje të mirë”, 1491
29 Mars , Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 797
28 Mars, Kujdesi infermieror në gratë shtatzëna, lehona dhe fëmijë të porsalindur, 1827
23 Mars Vlorë, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar 869
23 Mars Vlorë, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 813
23 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike dhe interne” 764
23 Mars Peshkopi, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog e farmacist”, 722
23 Mars,Tirane/Trajnim. Konferenca e XIV Kombetare e Gastroentero-Hepatologjisë.NE PROCES 740
23 Mars, Leksione të Hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij” , 1497
23 Mars, Leksione të hapura “Të ushqyerit dhe çrregullimet e tij”, 1493
22 Mars Shkodër, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 854
21 Mars Shkodër, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 942
21 Mars Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 952
20 Mars, Konferenca e dentistrisë preventive, 1050
19 Mars 2013, Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të mirëmbajtjes spitalore, 875
18 Mars 2013, Komitetet e Kontrollit të Infeksioneve – Rolet dhe përgjegjësitë , 979
17 Mars Lezhë, Trajnim “Vlerësimi integral i sëmundjeve endokrine” 802
17 Mars Lezhë, Trajnim “Probleme të rëndësishme të gjendrës së tiroides” 778
17 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor nga personeli infermieror, stomatolog dhe farmacist”, 717
16 Mars Berat, Trajnim “ Sëmundja reumatizmale / Dhimbja e mesit” 887
16 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 718
13 Mars, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, 996
10 Mars Lushnje, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 798
10 Mars Lushnje, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 808
10 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 714
10 Mars, Trajnim “Aspekte të farmakologjisë klinike të klasës së barnave ACE inhibitore” 856
10 Mars Lezhë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 685
9-10 Mars Berat, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 675
9-10 Mars Korçë, Trajnim “Njohja dhe zbatimi i paketave bazë të shërbimit shëndetësor jo vetëm nga personeli shëndetësor por edhe ai infermieror , stomatolog, farmacist”, 706
9 Mars Lezhë, Trajnim “Mikrobiologjia klinike” 863
9 Mars Lezhë, Trajnim “Bazat e ushqyerjes dhe ushqyerja e shëndetshme e fëmijës” 850
9 Mars, Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjite pediatrike dhe interne” 720
6-7 Mars Korçë, Trajnim “Marrëdhëniet me publikun në institucionet shëndetësore”, NË PROCES 921
3 Mars 2013 Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 715
2 Mars Korçë, Trajnim “ Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë pediatrike si dhe kontraktimi dhe menaxhimi i qendrave shëndetësore” 633
2 Mars Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike 686
2 Mars Berat, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 782
2 Mars Lushnje, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 715
2 Mars Lezhë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjinë interne dhe pediatrike” 722
2 Mars, Kurs Trajnim i sistemit Retainerit Dentar pas trajtimit ortodontik. 940
27 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 783
23 Shkurt Berat, Trajnim “Përdorimi i antibiotikëve në praktikën mjekësore” 840
23 Shkurt Korçë, Trajnim “Rritja e kapaciteteve profesionale të mjekëve të përgjithshëm dhe të familjes lidhur me patologjitë interne dhe pediatrike” 720
23 Shkurt Berat, Trajnim “Trajtimi medikamentoz i infeksioneve të traktit urinar” 792
23 Shkurt Ersekë, Seminar “Kujdesi Paliativ – Një e drejtë njerëzore” 810
22 Shkurt, Trajnim për Trajnerët mbi vlerësimin dhe monitorimin kombëtar 935
22 Shkurt Vau Dejës, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 766
21 Shkurt Laç, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 803
20 Shkurt Elbasan, Trajnim “Parandalimi dhe kontrolli i dëmtimeve në shëndetin publik”, 825
19-21 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të monitorimit dhe vlerësimit kombëtar” 862
19-20 Shkurt, Trajnim “Depistimi i problemeve të spektrit të autizmit”, 1076
17 Shkurt Elbasan, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 840
17 Shkurt Elbasan, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit” 830
16 Shkurt, Seminar “Kujdesi paliativ – një e drejtë njerëzore” 953
16 Shkurt, Trajnim “Patologjitë më të shpeshta në shërbimin ambulator dhe risitë në mjekim” 854
16 Shkurt, Konferenca e II-të kombëtare e Anatamisë Patologjike, 807
15-16 Shkurt, Konferencë “Kurs Kurrikulumi në Ortopedinë Pediatrike " 860
15 Shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 782
15 shkurt, Kurs trajnimi “Bazat e menaxhimit shëndetësor” 925
15 Shkurt Berat, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 791
14 Shkurt Elbasan, Trajnim “Kujdesi Paliativ dhe rëndësia e tij për pacientët me sëmundje të pashërueshme”, 824
12-13 Shkurt Kavajë, Trajnim “Ndihma e Parë e Avancuar”, 804
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Udhëzues mbi përdorimin e literaturës shkencore në internet” 825
12 Shkurt Lezhë, Leksion “Probiotikët, çfarë duhet të dijë farmacisti” 785
12 Shkurt Korçë, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 894
11 Shkurt, Seminar “Epilepsia, si ta njohim dhe trajtojmë”, 825
10 Shkurt Durrës, Trajnim “Ndërveprimet medikamentoze me natyrë farmakokinetike” 807
10 Shkurt Durrës, Leksion “Ekzema, diagnoza dhe koncepte të përgjithshme të trajtimit”, NË PROCES 898
09 Shkurt Pogradec, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 808
8 Shkurt, Aplikimi Praktik i protokollit tek vendi i punës me rastet konkrete, 756
12-13 Shkurt, Ndihma e parë e avancuar, 835
6 Shkurt 2013 Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore”, 744
2-3 Shkurt 2013, Kongresi i 6-të, “Të dhëna bashkëkohore mbi diagnozën prenatale , infertilitetin , obstetrikën dhe ekografinë” 872
6 Mars, Marrëdhëniet publike në institucionet e kujdesit shëndetësor., NË PROCES 826
2 Shkurt 2013 Elbasan, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 812
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 668
31 Janar, Elbasan, Leksion “Njohuri mbi farmakoekonominë” 780
31 Janar, Elbasan, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm” 820
31 Janar Shkodër, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët” 728
29-30 Janar Korçë, Trajnim për Trajnerët “Edukimi për lindje” 752
28-31 Janar Përmet, Trajnim për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit 896
26 Janar, Konferenca “Parandalimi ortodontik në moshën 0-12 vjeç”, 779
26 Janar, Konferencë “Kanceri i kokës dhe i qafës, risi në diagnostikim dhe trajtim”, 1035
25 Janar Lushnje, Konferenca “Përditësimi i njohurive mbi AIJS dhe Mukolitikët 800
23, 30 Janar , Leksion “Kontraceptivët. Metodat e kontracepsionit dhe të rejat e fundit mbi kontraceptivët. Roli i farmacistit”, 851
21 Janar Bilisht, Seminar “Kujdesi Paliativ-një e drejtë njerëzore” 879
19 Janar, Seminar “Kujdesi paliativ-një e drejtë njerëzore”, 832
19.01.2013 Durrës, Leksion “Probiotikët dhe çfarë duhet të dijë farmacisti” 832
19.01.2013 Durrës, Leksion “Mëlçia dhe barnat” 877
16 Janar-25 Shkurt, Kurs Trajnimi Profesional “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 876
12 Janar, Trajnim “Kurs trajnimi teknik ortodontik për zgjidhjen e Agjenezive Dentare”, 825
9 Janar, Kurs Trajnimi “Bazat e Menaxhimit Shëndetësor” 825
5 Janar, Durrës Leksion "Njohuri mbi farmakoekonominë" 795
5 Janar Durrës, Leksion “Radikalet e lira, stresi oksidativ dhe pasojat e dëmshme në organizëm”, 911
Janar- Mars 2013, Trajnim “Ndërtimi i kapaciteteve të punonjësve të shëndetësisë për t’iu përgjigjur me efektivitet viktimave të dhunës me bazë gjinore” 794