slogan7-al

8 - 9 Nentor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit"

Titulli i aktivitetit: 8 - 9 Nentor 2019 , Tirane/ Leksion “Menyrat e komunikimit dhe thyrja e stigmes me grupet vulnerabel ne kuader te shendetit"

Data e zhvillimit: 8 - 9 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Tirane

Organizatori/ofruesi: Instituti per Aktivizem dhe ndryshim Social

Kontakte: Tel: 0682079385  E-mail: ians org@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 12