slogan7-al

11, 12, 18 Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas"

Titulli i aktivitetit: 11, 12, 18  Tetor 2019, Shijak / Leksion “Patologjite ne Kujdesin Shendetesor Paresor me Fokus Sherbim Shendetesor Miqesor dhe Efikas"

Data e zhvillimit: 11, 12, 18  Tetor 2019

Vendi i organizimit: QSH Shijak

Organizatori/ofruesi: QSH Shijak

Kontakte: Tel: 0694777042  E-mail: hysajarmela22@gmail

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermierë

Kreditet : 16