slogan7-al

26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit"

Titulli i aktivitetit: 26, 28 Tetor 2019, Rrashbull Trajnim "Edukimi në lidhje me rëndësinë, sigurinë, disponueshmërinë e vaksinimit"

Data e zhvillimit: 26, 28 Tetor 2019 

Vendi i organizimit: Rrashbull

Organizatori/ofruesi: Qendra Shëndetësore Sukth dhe Rrashbull 

Kontakte: Tel: 355 674303755 E-mail: a.buzi1982.ab @gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek , Infermier

Kreditet : 10