slogan7-al

11 Tetor - 11 Nentor 2019,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”.

Titulli i aktivitetit: 11 Tetor - 11 Nentor 2019,” Farmakovigjilenca, Roli dhe zhvillimet me te fundit”.

Data e zhvillimit:11 Tetor - 11 Nentor 2019

Vendi i organizimit: Platforma online www.omi.al

Organizatori/ofruesi: Qëndra e Trajnimieve Profesionale Mjekësore “Santa Maria”

Kontakte: Tel: 0682076808 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Stomatolog, Farmacist, Infermier

Kreditet : 9