slogan7-al

12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet”

Titulli i aktivitetit: 12 korrik 2019 Shkoder/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet”

Data e zhvillimit: 12 korrik 2019

Vendi i organizimit: Hotel Argjend Shkoder

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Shendet Publik

Kreditet : 4