slogan7-al

6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Titulli i aktivitetit: 6 korrik 2019 Elbasan/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Data e zhvillimit: 6 korrik 2019

Vendi i organizimit: Poliklinika Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6