slogan7-al

15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Titulli i aktivitetit: 15 qershor 2019 Fier/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Data e zhvillimit: 15 qershor 2019

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6