slogan7-al

6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “

Titulli i aktivitetit: 6 dhjetor 2018, Trajnim « Kirurgjia eksperimentale dhe mikrokirurgjia ne eksperimentet mbi kafshet dhe ne trajnimin kirurgjikal “

Data e zhvillimit: 6 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Fakuteti i Mjekesise

Organizatori/ofruesi: Fakuteti i Mjekesise

Kontakte: Tel: 0699770427 E-mail: anila.gjonaj@ fakultetimjekesise.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, infermier, farmaciste

Kreditet:  5