slogan7-al

15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi

Titulli i aktivitetit: 15 dhjetor 2018 Tirane / ” Sindromi ethor, diagnoza dhe menaxhimi

Data e zhvillimit: 15 dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Hotel Hilton Tirane

Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e Infektologjise

Kontakte: http://www.shshi.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek infektologe, hematolog, onkolog, gastrohepatolog, reumatolog , epidemiolog, mikrobiolog, i pergjithshem, urolog, shendet publik

Kreditet : 6