slogan7-al

1 dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik”

Titulli i aktivitetit 1 Dhjetor 2018 / Sarande/Trajnim “Identifikimi dhe vlerësimi i nevojave të pacientëve. Parandalimi i vuajtjeve dhe përmirësimi i gjendjes së tyre me anë të Komunikimit Terapeutik”  

Data e zhvillimit:1,2, Dhjetor 2018

Vendi i organizimit: Sarande

Organizatori/ofruesi: Qendra e Kurseve të Trajnimit të Profesionistëve të Shëndetit. Traditë, Art, Shkencë (TASH)

Kontakte: Tel: 0696853883 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier 

Kreditet : 12