slogan7-al

12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN»

Titulli i aktivitetit: 12 tetor 2018, Konference « Depistimi neonatal i degjimit dhe projekti EUSCREEN»

Data e zhvillimit: 12 tetor 2018

Vendi i organizimit: Fakuteti i Mjekesise

Organizatori/ofruesi: Fakuteti i Mjekesise

Kontakte: Tel: 0699770427 E-mail: anila.gjonaj@ fakultetimjekesise.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist

Kreditet:  3