slogan7-al

26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “

Titulli i aktivitetit: 26-27 tetor 2018 Tiranë/Konference “Konferenca e 26 Kirurgjikale Shqiptare “

Data e zhvillimit: 26-27 tetor 2018

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Departamenti i Kirurgjise dhe Shoqata Mediko-Onkologjike Shqiptare

Kontakte: Tel: E mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Kirurge, Onkologe, Gastroenterologe, Infeksioniste, Anatomopatologe, Kardikirurge, Neurokirurge, Orl, Okulistike,Maksillofaciale, Mjek familje etj. Infermier, Menaxher/Drejtor, Farmacist

Kreditet : 8.4