slogan7-al

29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Titulli i aktivitetit: 29 korrik 2018 Korce/ Trajnim “Obeziteti dhe humbja ne peshe”

Data e zhvillimit: 29 korrik 2018

Vendi i organizimit: Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek famije, i pergjithshem, specialiste, Infermier, Farmacist

Kreditet : 6