slogan7-al

23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Titulli i aktivitetit: 23 qershor 2018 Vlore/ Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Data e zhvillimit: 23 qershor 2018

Vendi i organizimit: DSHP Vlore

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pergjithshem , Infermier, Farmacist

Kreditet : 6