slogan7-al

7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”.

Titulli i aktivitetit: 7 qershor 2018 Tirane “Permiresimi i kujdesit infermieror/mami per shendetin seksual dhe riprodhues”.

Data e zhvillimit: 7 qershor 2018

Vendi i organizimit: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike

Kontakte: Tel : 0699113181 / 0692060741 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier

Kreditet : 4