slogan7-al

1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”.

Titulli i aktivitetit: 1 – 2 qershor 2018 Tirane . “Konferenca e I-re e Mjekut te pergjithshem dhe familjes se Shqiperise”.

Data e zhvillimit: 1 – 2 qershor 2018

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Mjekut te Pergjithshem dhe Familjes

Kontakte: Tel: 0682312772 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i pergjithshem dhe i familjes

Kreditet : 12