slogan7-al

10 Maj 2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik”

Titulli i aktivitetit: 10 Maj  2018 Tirane Konferencë “Nutricioni ne shëndet publik, intoleranca ushqimore, epigjenetika dhe nutricioni klinik”

Data e zhvillimit: 10 Maj  2018

Vendi i organizimit: Hotel "Tirana Internacional"

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek specialist, Farmacist 

Kreditet : 5