slogan7-al

8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”.

Titulli i aktivitetit: 8 maj 2018 Durres/ Workshop“Kujdesi mjekesor dhe infermieror ndaj semundjeve me te hasura ne Sherbimin Pediatrik te Spitalit Durres”.

Data e zhvillimit: 8 maj 2018

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Durres

Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Durres

Kontakte: Email : kristiana.comashi@ srd.gov.al / fatbardha.reka@ srd.gov.al / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Infermier

Kreditet : 3