slogan7-al

17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” .

Titulli i aktivitetit: 17 shkurt 2018 / Tiranë “Nje Përditësim mbi perqasjen ndaj farmakologjise se BAIJS dhe roli i rendesishem i farmacistit ne rekomandimin e barnave OTC” .  

Data e zhvillimit: 17 shkurt 2018

Vendi i organizimit: Hotel Plaza, Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata e Pneumologëve te Shqipërisë

Kontakte: Tel: 0697491518 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Farmaciste

Kreditet : 6