slogan7-al

9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.

Titulli i aktivitetit: 9, 10 mars 2018, Korce /Trajnim “Kompetenca profesionale dhe lidershipi efektiv”.  

Data e zhvillimit: 9, 10 mars 2018

Vendi i organizimit: Qendra e Kujdesit Paliativ “Mary Potter” Korce

Organizatori/ofruesi: Shoqata ‘Kujdesi shëndetësor familjar’

Kontakte: Tel: 08252711. E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. / Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. '; document.write(''); document.write(addy_text90691); document.write('<\/a>'); //-->\n Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, Infermier, Manaxher/Drejtor, Stomatolog, Farmacist, Psikologe, Punonjës Social

Kreditet : 10