slogan7-al

22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit".

Titulli i aktivitetit: 22 tetor 2017, Berat/ Trajnim “Alkooli, cilesia e jetes dhe nderhyrjet. Kontrolli baze per perdorimin e alkoolit".

Data e zhvillimit: 22 tetor 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist , Shendet Publik

Kreditet : 6