slogan7-al

24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”.

Titulli i aktivitetit: 24, 25, 26 nentor 2017 Konferencë ” Konferenca e IX Mjekësore Ndërkombetare në Specialitete ”.  

Data e zhvillimit: 24, 25, 26 nentor 2017

Vendi i organizimit: Hotel Imperial Elbasan dhe FSHMT Elbasan

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Elbasan Universiteti “A.Xhuvani” Elbasan, Universiteti Akuiles Itali

Kontakte:  E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier , Stomatolog, Farmacist 

 Kreditet : 18