slogan7-al

30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare"

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2017 Berat / Trajnim “Antikoagulantet e rinj dhe Terapia antitrombocitare".

Data e zhvillimit: 30 shtator 2017

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Berat

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek familje, pergjithshem , Infermier, Farmacist

Kreditet : 6