slogan7-al

30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “.

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2017 “ Trajtimi medikamentoz i obezitetit “.

Data e zhvillimit: 30 shtator 2017

Vendi i organizimit: online edukim ne distance

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 682148193 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjekë, infermier, manexher/drejtor, dentist, farmacist, shendet publik jek pediatër, psikolog dhe punonjes social

Kreditet : 9