slogan7-al

30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ".

Titulli i aktivitetit: 30 shtator 2017, " Principet e trajtimit te obezitetit, dieta dhe aktiviteti fizik ".

Data e zhvillimit: 30 shtator 2017

Vendi i organizimit: online edukim ne distance

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit publik

Kreditet : 9