slogan7-al

28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”.

Titulli i aktivitetit: 28-29 prill 2017, “Kongresi Mjekesor i Fitnesit dhe Nutricionit”.

Data e zhvillimit: 28-29 prill 2017

Vendi i organizimit: Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi: Fakulteti Mjekesise Tirane

Kontakte: Tel: 0692166941 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Stomatolog, Farmacist

Kreditet : 12