slogan7-al

22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze "

Titulli i aktivitetit: 22 prill 2017, Fier/ Trajnim “Vleresimi dhe trajtimi i pacienteve obeze ".

Data e zhvillimit: 22 prill 2017

Vendi i organizimit: Poliklinika Fier

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Manaxher/Drejtor, Farmacist, Specialist të shëndetit public

Kreditet : 4