slogan7-al

24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet”

Titulli i aktivitetit: 24 dhjetor 2016 Vlore/ Uorkshop “Latanti dhe medikamentet” 

Data e zhvillimit: 24 dhjetor 2016

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Vlore, Telemedicina

Organizatori/ofruesi: Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakte: Tel: 355 694445985 E-mail: adrianhoxha @yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek, Infermier, Farmacist, Shendet Publik

Kreditet : 4

Nr i dosjes: 1697